ویزای کانادا

19 اسفند 1397 بدون نظر

 

انواع ویزای کانادا

ویزای کانادا به انواع مختلفی تقسیم می شود که بر اساس روش ورود به این کشور و شرایط و مدت اقامت تعیین می شود. به صورت کلی ویزاهای اقامت موقت کانادا به دسته های زیر تقسیم می گردد :

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا، برای افرادی است که برای گردشگری یا تفریح و بازدید از کانادا قصد سفر به این کشور را دارند. این ویزا هم می تواند به صورت یک بار ورود (single) و هم می تواند به صورت چند بار ورود (multiple) صادر شود. لازم به ذکر است که هر دوی این ویزاها برای مدت زمان معینی اعتبار دارد.

اگر برای ویزای یک بار ورود درخواست دهید شما فقط یک باراجازه ی ورود به کانادا را دارید ولی اگر برای ویزا چند بار ورود درخواست دهید شما چند بار اجازه ی ورود به کانادا را خواهید داشت. جالب است بدانید ویزای چند بار ورد یا همان ویزا مولتی 10 سال اعتبار دارد اما به دلیل این که اعتبار پاسپورت ایرانی ها 5 سال می باشد این ویزا در ایران 5 سال اعتبار دارد.

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا (توریستی):

• پر کردن فرم درخواست ویزای کانادا (Application form)
• عکس رنگی با زمینه ی سفید 
• سند ملکی ترجمه شده
• شناسنامه ترجمه شده 
• اصل پاسپورت قدیم و جدید
• ارائه مدارک بانکی از جمله : گردش مالی آخر 6 ماه حساب بانکی، نامه تمکن مالی 

• دعوتنامه

 

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا: 

برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا مدارک زیر لازم است :

• اصل پاسپورت

• گواهی عدم سوء پیشینه

• مدرک پذیرش از دانشگاه مربوطه
• نامه REFRENCE سفارت
• 2 قطعه عکس رنگی زمینه سفید 
• ارائه مدارک مالی از جمله: نامه ی تمکن مالی همراه معادل مبلغ دلار کانادا، نامه ی مالی ساپورت کننده،نامه ی وام دانشجویی، فیش واریزی تحصیل
• نامه تایید شدن مجوز تحصیلی از سفارت 
 

ویزای کار کانادا: کانادا به دلیل اقتصاد قوی، بر تر بودن پژوهش و نوآوری، پایین بودن مالیات و کم بودن هزینه های کسب و کار و کیفیت بالای زندگی یکی از بهترین مکان ها برای کسب و کار می باشد. برای اخذ ویزای کار در کانادا در سال 2018 نیز به شرکت یا کارفرمایی نیاز می باشد که شهروند یا مقیم دائم کانادا باشد. همچنین اداره منابع انسانی و توسعه کانادا باید مجوز کاری که از سوی اداره ی مهاجرت کانادا صادر می شود را تایید کند که بر اقتصاد کانادا اثر منفی نخواهد داشت. برای این که مجوز کاری کانادا را اخذ کنید به شرکت یا کارفرمایی نیاز است که شهروند و یا ساکن دائمی کانادا باشد. کشور کانادا بر اساس یک سری فعالیت های خاص که از سمت دولت کانادا اعلام می شود مجوز صادر کند که باید برای توسعه ی اقتصاد کشور کانادا ارزشمند و مفید باشد. شما باید ثابت کنید شرایط شغل مورد نظر را در کانادا دارید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار کانادا: 

• پاسپورت معتبر
• ارائه مدارک کاری مانند سند استخدام متقاضی تحت کمپانی مربوطه در کانادا
• ارائه مدارکی که نشان دهنده ی اقامت شما در کشور متبوع خود می باشد.
• دو قطعه عکس

• پر کردن فرم های مخصوص ویزای کانادا

دلایل رد شدن ویزای کانادا

درخواست ویزای کانادا ، می تواند به دلایل مختلفی از طرف آفیسر پرونده رد ( ریجکت ) شود. برخی دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا به شرح زیر است :

  • نقص مدارک
  • مشکلات حساب بانکی و تمکن مالی
  • عدم وجود برنامه سفر مشخص ( برای ویزای توریستی کانادا)

 

ثبت پرسش