اطلاعات ویزا و مهاجرت

ویزای کانادا

کامنتی برای این صفحه نوشته نشده است .

انواع ویزای کانادا

ویزای کانادا به انواع مختلفی تقسیم می شود که بر اساس روش ورود به این کشور و شرایط و مدت اقامت تعیین می شود. به صورت کلی ویزاهای اقامت موقت کانادا به دسته های زیر تقسیم می گردد :

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا، برای افرادی است که برای گردشگری یا تفریح و بازدید از کانادا قصد سفر به این کشور را دارند. این ویزا هم می تواند به صورت یک بار ورود (single) و هم می تواند به صورت چند بار ورود (multiple) صادر شود. لازم به ذکر است که هر دوی این ویزاها برای مدت زمان معینی اعتبار دارد.

اگر برای ویزای یک بار ورود درخواست دهید شما فقط یک باراجازه ی ورود به کانادا را دارید ولی اگر برای ویزا چند بار ورود درخواست دهید شما چند بار اجازه ی ورود به کانادا را خواهید داشت. جالب است بدانید ویزای چند بار ورد یا همان ویزا مولتی 10 سال اعتبار دارد اما به دلیل این که اعتبار پاسپورت ایرانی ها 5 سال می باشد این ویزا در ایران 5 سال اعتبار دارد.

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا (توریستی):

پر کردن فرم درخواست ویزای کانادا (Application form)
عکس رنگی با زمینه ی سفید 
سند ملکی ترجمه شده
شناسنامه ترجمه شده 
اصل پاسپورت قدیم و جدید
ارائه مدارک بانکی از جمله : گردش مالی آخر 6 ماه حساب بانکی، نامه تمکن مالی 

دعوتنامه


مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا: 

برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا مدارک زیر لازم است :

اصل پاسپورت

گواهی عدم سوء پیشینه

مدرک پذیرش از دانشگاه مربوطه
نامه REFRENCE سفارت
2 قطعه عکس رنگی زمینه سفید 
ارائه مدارک مالی از جمله: نامه ی تمکن مالی همراه معادل مبلغ دلار کانادا، نامه ی مالی ساپورت کننده،نامه ی وام دانشجویی، فیش واریزی تحصیل
نامه تایید شدن مجوز تحصیلی از سفارت 

ویزای کار کانادا: کانادا به دلیل اقتصاد قوی، بر تر بودن پژوهش و نوآوری، پایین بودن مالیات و کم بودن هزینه های کسب و کار و کیفیت بالای زندگی یکی از بهترین مکان ها برای کسب و کار می باشد. برای اخذ ویزای کار در کانادا در سال 2018 نیز به شرکت یا کارفرمایی نیاز می باشد که شهروند یا مقیم دائم کانادا باشد. همچنین اداره منابع انسانی و توسعه کانادا باید مجوز کاری که از سوی اداره ی مهاجرت کانادا صادر می شود را تایید کند که بر اقتصاد کانادا اثر منفی نخواهد داشت. برای این که مجوز کاری کانادا را اخذ کنید به شرکت یا کارفرمایی نیاز است که شهروند و یا ساکن دائمی کانادا باشد. کشور کانادا بر اساس یک سری فعالیت های خاص که از سمت دولت کانادا اعلام می شود مجوز صادر کند که باید برای توسعه ی اقتصاد کشور کانادا ارزشمند و مفید باشد. شما باید ثابت کنید شرایط شغل مورد نظر را در کانادا دارید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار کانادا: 

پاسپورت معتبر
ارائه مدارک کاری مانند سند استخدام متقاضی تحت کمپانی مربوطه در کانادا
ارائه مدارکی که نشان دهنده ی اقامت شما در کشور متبوع خود می باشد.
دو قطعه عکس

پر کردن فرم های مخصوص ویزای کانادا

دلایل رد شدن ویزای کانادا

درخواست ویزای کانادا ، می تواند به دلایل مختلفی از طرف آفیسر پرونده رد ( ریجکت ) شود. برخی دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا به شرح زیر است :

  • نقص مدارک
  • مشکلات حساب بانکی و تمکن مالی
  • عدم وجود برنامه سفر مشخص ( برای ویزای توریستی کانادا)

ویزای توریستی کانادا

<p dir="RTL"></p><p>کانادا هر ساله میزبان شمار قابل توجهی توریست و جهانگرد خارجی است. برای ورود به کانادا اخذ&nbsp;ویزای توریستی کانادا&nbsp;الزامی است. متقاضیانی که قصد اقدام برای&nbsp;ویزای توریستی کانادا&nbsp;را دارند باید شرایط و مدارک مشخصی را جهت ارائه به سفارت و اخذ ویزا تهیه نمایند. در این مقاله که توسط کارشناس حقوق نگارش شده فرایند صدور&nbsp;ویزای توریستی کانادا&nbsp;را بر اساس ادارهمهاجرت&nbsp;کانادا تشریح خواهیم نمود. همچنین شرایط و مدارک اخذ&nbsp;ویزای توریستی کانادا، مدت زمان اعتبار&nbsp;ویزای توریستی کانادا، امکان تمدید یا تبدیل&nbsp;ویزای توریستی کانادا&nbsp;و سایر مقررات مربوط این نوع ویزا نیز بیان خواهد شد. لازم به ذکر است که&nbsp;ویزای توریستی کانادا&nbsp;ویزای اقامتی بلند مدت نیست و چنانچه شما متقاضی اخذ اقامت کانادا و یا&nbsp;اخذ تابعیت کانادا&nbsp;هستید می بایست طرق مهاجرتی و روش های اخذ اقامت کانادا مثل&nbsp;تحصیل در کانادا،&nbsp;اقامت کاری در کانادا&nbsp;و&nbsp;سرمایه گذاری در کانادا&nbsp;را با توجه به شرایط خود مورد بررسی قرار دهید. بعنوان مثال اگر شما متقاضی&nbsp;تحصیل در کانادا&nbsp;هستید باید در خصوص پذیرش دانشگاه و اخذ&nbsp;بورسیه تحصیلی در کانادا&nbsp;و همچنین هزینه های تحصیل و زندگی در کانادا اطلاعات داشته باشید و به همین ترتیب اقامت کاری نیاز به بررسی رزومه و شرایط و مدارک متقاضی دارد. به منظور ارزیابی دقیق و اخذ مشاوره در خصوص&nbsp;ویزای توریستی کانادا&nbsp;یا سایر طرق&nbsp;مهاجرت به کانادا&nbsp;به وکیل&nbsp;مهاجرت به کانادا&nbsp;مراجعه فرمایید و با دریافت اطلاعات تخصصی در این مورد تصمیم قطعی اتخاذ نمایید.</p><p>اکثر مسافرانی که قصد ورود به کانادا را دارند نیاز به داشتن یک سری موارد مثل eTA مجوز الکترونیکی سفر یا ویزا دارند. موارد زیر نیز از جمله مدارکی است که متقاضی می بایست آن ها را فراهم نماید:</p><ul><li>مدارک مسافرتی معتبر مثل پاسپورت</li><li>نامه گواهی سلامت جسمی و روحی از پزشک</li><li>عدم سوء سابقه کیفری یا جزائم مرتبط با&nbsp;مهاجرت</li><li>تمکن مالی برای پرداخت هزینه های اقامت در کانادا (بسته به زمان سفر و محل اسکان فرد مبالغ مذکور متفاوت خواهد بود) گردش حساب سه ماه اخیر متقاضی باید به سفارت ارائه شود.</li><li>متقاضی باید افسر ویزا را متقاعد نماید که پیش از پایان ویزای خود کانادا را ترک خواهد نمود به این منظور چنانچه شخصی بتواند سند ملک یا نامه اشتغال به کار/تحصیل از محل کار/تحصیل خود اخذ نماید تا حد زیادی از این مرحله عبور نموده است.</li><li>همچنین ممکن است نیاز به تست پزشکی و دعوتنامه از یکی از بستگان یا مرکز علمی آموزشی که در کانادا فعالیت می کند داشته باشید</li></ul><p>در کنار موارد مورد نیاز اولیه که ذکر شد اکثر بازدیدکنندگان باید مجوز سفر الکترونیکی eTA نیز داشته باشند. از تاریخ ۱۵ مارس ۲۰۱۵ مسافرینی که دارای پاسپورت کشورهای eTA هستند و از طریق هوایی وارد خاک کانادا می شوند تا ۵ سال می توانند در کانادا بمانند مگر اینکه پاسپورتشان منقضی شود. درخواست eTA راحت و ارزان است و هزینه آن ۷ دلار کانادا می باشد. زمان ارائه درخواست شما تنها چند دقیقه به طول خواهد انجامید و متقاضیان می توانند همان لحظه مجوز سفر خود را دریافت نمایند. اگر شما نیاز به eTA دارید باید:</p><ul><li>هر چه سریع تر برای سفر خود برنامه ریزی کنید و کار را به لحظه آخر موکول ننمایید</li><li>با همان پاسپورتی که برای eTA اقدام کردید به کانادا سفر نمایید</li></ul><p>&nbsp;</p><h3><span style="color:#990000;">درخواست eTA</span></h3><p>اکثر متقاضیان&nbsp;سفر به کانادا&nbsp;مجوز&nbsp;سفر به کانادا&nbsp;را ظرف چند دقیقه طی یک ایمیل دریافت می کنند با این حال بعضی از درخواست هایی که نیاز به ارائه مدارک بیشتر دارد ممکن تا چند روز به طول بیانجامد. بهتر است پیش از رزرو یا خرید بلیط هواپیما و هتل درخواست eTA خود را به سرانجام برسانید.</p><p>eTA مدرکی است که برای دارنده خود مزایا و آثار حقوقی زیر را در بر دارد:</p><ul><li>مدرک مورد نیاز ورود مسافران کشورهایی است که بدون نیاز به داشتن ویزا می توانند به کانادا سفر کنند</li><li>تا مدت ۵ سال یا تا زمانی که پاسپورت شما معتبر است اعتبار دارد.</li><li>به شما اجازه می دهد سفرهای متعدد به کانادا انجام دهید و تا ۶ ماه نیز اقامت داشته باشید.</li></ul><p>مراحل درخواست به ترتیب زیر خواهد بود:</p><ol><li>پاسپورت و کارت اعتباری و سایر مدارک مورد نظر را آماده نمایید</li><li>از طریق اینترنت فرم آنلاین درخواست را با اطلاعات شخصی خود و با دقت پر کنید</li><li>۷ دلار کانادا به عنوان هزینه تکمیل فرم پرداخت نمایید</li><li>ایمیل پذیرش eTA خود را ظرف ۷۲ ساعت دریافت کنید. اکثر متقاضیان طی دقایقی بعد از انجام مراحل تاییدیه خود را دریافت می کنند.</li><li>اگر نیاز به ارائه مدارک تکمیلی دیگری باشد طی یک ایمیل به شما ابلاغ خواهد شد.</li></ol><p><strong>افراد ذیل نمی توانند درخواست eTA بدهند:</strong></p><ul><li>شهروندان کانادا شامل شهروندانی که تابعیت دوگانه دارند.</li><li>دارندگان کارت اقامت دائم در کانادا</li><li>شهروندان ایالات متحده که اقامت دائم قانونی در ایالات متحده دارند.</li></ul><p>شما نمی توانید طی فرایند eTA از مدارک زیر استفاده نمایید:</p><ul><li>دارندگان مدارک مربوط به سفر برای پناهندگان</li><li>مدارک سفر صادر شده توسط سازمان ایالات متحده OAS</li><li>مدارک سفر صادر شده برای اتباع خارجی یا گذرنامه بیگانگان</li><li>دارندگان مجوز عبور خاص سازمان ملل</li></ul><p>پرداخت های هزینه فرایند eTA باید به صورت مجزا صورت بگیرد به این ترتیب که برای یک خانواده ۳ نفره باید ۳ درخواست مجزا ارائه گردد. همچنین باید بلافاصله از فرم تایید شده خود پرینت تهیه نمایید. مجدداً تاکید می گردد که به جهت محدود بودن زمان ثبت و همچنین عدم امکان ذخیره فرم باید مدارک و اطلاعات خود را به درستی و با دقت وارد نمایید.</p><p>&nbsp;</p><h3><span style="color:#990000;">مراحل ثبت درخواست eTA</span></h3><p>ابتدا شماره پاسپورت ۹ کاراکتری خود را در محل مربوطه وارد نمایید. عبارت سه حرفی که نشان دهنده کشور مبدا شما هست را انتخاب و وارد نمائید به عنوان مثال برای کشور ایران از IRN استفاده نمایید. نام و نام خانوادگی خود نام پدر و سال تولد خود به میلادی را وارد نمایید سپس اسکن عکس خود را در محل مربوطه بارگذاری نموده و درخواست خود را ارسال نمایید. مدت زمان رسیدگی به درخواست ویزای توریستی کانادا برای شهروندان ایرانی برابر استعلام از وبسایت اداره شهروندی و&nbsp;مهاجرت&nbsp;کانادا ۴۱ روز می باشد.</p><p>امید است مطالعه مقاله اخیر در باب&nbsp;ویزای توریستی کانادا&nbsp;سوالات شما را در خصوص اخذ این نوع ویزا پاسخ داده باشد. همچنانکه پیش تر نیز به عرض رسید&nbsp;ویزای توریستی کانادا&nbsp;اجازه اقامت دائمی برای فرد به همراه ندارد و بنابراین اگر خواهان&nbsp;اخذ اقامت کانادا&nbsp;هستید باید سایر طرق&nbsp;مهاجرت به کانادا&nbsp;(سرمایه گذاری در کانادا، اقامت از طریق&nbsp;تحصیل در کانادا، اقامت دائم از طریق کار در کانادا و&hellip;) را بررسی نمایید. این روش ها با توجه به شرایط شما ممکن است متفاوت باشد از این رو پیشنهاد می کنیم جهت تکمیل اطلاعات خود در خصوص&nbsp;اخذ اقامت کانادا&nbsp;با وکیل مهاجرت به کانادا مشورت نمایید و از&nbsp;قوانین کانادا&nbsp;در این زمینه آگاهی بیابید.</p><div style="direction:rtl;"><br /></div>
ثبت پرسش