مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج

19 اسفند 1397 بدون نظر

ویزای ازدواج دانمارک

ویزای ازدواج دانمارک در حال حاضر یکی از پر متقاضیان ویزا های افراد متقاضیان مهاجرت به دانمارک است ، بذا در این مقاله تلاش شده است تا تمامی ابعاد قوانین مهاجرتی ویزای ازدواج دانمارک را بررسی نماییم و در کنار تحصیل در دانمارک ، کار در دانمارک ، سرمایه گذاری در دانمارک به ویزای ازدواج دانمارک بپردازیم. قوانین مهاجرتی دانمارک از سال ۲۰۰۶ تغییر کرد و اخذ اقامت دانمارک از طریق ویزای ازدواج دانمارک تغیرات اساسی داشته است ، به عنوان مثال شخص متقاضی ویزای ازدواج دانمارک در روز ازدواج خود می توانست که نام خود را عوض کند ولکن امروزه این امکان پذیر نخواهد بود مگر اینکه ساکن اروپا باشند و در این رابطه باید متقاضیان اخذ ویزای ازدواج دانمارک به وکیل مهاجرتی مراجعه نماییند و تمام قوانین مهاجرتی دانمارک را بدانند .

اینکه شما به فکر ویزای ازدواج دانمارک هستید باید توجه داشته باشید که همه افراد می توانند به اخذ ویزای ازدواج دانمارک دست یابند به جز اینکه با افرادی که در این کشور پناهنده شدند و از طرق غیر قانونی به این کشور رسیده اند . نکته حائز اهمیت در ویزای ازدواج دانمارک این است که نباید این ازدواج صوری و ساختگی تنها جهت اخذ اقامت دانمارک باشد للذا در این ویزا ماموران سفارت سختگیری های بسیاری انجام خواهند داد . لذا یکی از این شواهد که ماموران سفارت را می تواند تا حدی قانع کند این است که شخص از آشنایی قبلی با وی از طرق مختلف از جمله ایمیل ، عکس ، فیلم و یا طرق مختلف دیگر بتواند صوری نبودن این واقعه را اثبات کند .

یکی از اخذ اقامت از طریق ویزای ازدواج دانمارک این است که متقاضی باید ۱۶۰ روز قبل از ازدواج در این کشور حضور داشته باشد ، که اکثر افراد با ویزای توریستی وارد این کشور می شوند و پس از مدت مذکور می توانند به ویزای ازدواج دانمارک دست یابند . این قانون سبب شده است تا تنها افرادی که به صورت واقعی به ویزای ازدواج دانمارک می اندیشند بتواند این ویزا را اخذ نماییند . لذا در این مدت افراد می تواند افتاح حساب داشته باشند و یا به دانمارک انتقال وجه داشته باشند. دانمارک اولین کشوری است که در سال ۱۹۸۹ قانون ازدواج همجس گرایان را تصویب کرده است و این امکان دارد که افرادی که متمایل به ازدواج با هم جنس خود هستند با ویزای ازدواج دانمارک وارد این کشور شوند .

نکته حائز اهمیت اینجا است که افرادی که با ویزای ازدواج دانمارک وارد دانمارک می شوند ، سند ازدواج آنها را در تمام اروپا قبول دارند و با این مدرک می توانند در تمام دنیا تردد و زندگی کنند . لذا این سند ازدواج در تمامی سیستم های اطلاعاتی اروپا قابل روئت است و اینکه شما ایا ازدواج کردید و یا خیر قابل استعلام است .

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ازدواج دانمارک گواهی اعلام تجرد و مدارک هویتی خود است . لذا اگر شخصی همسر اول خود فوت کرده باشد و یا جدا شده باشد باید گواهی فوت یا طلاق خود را ترجمه کند و ارائه دهد . لازم به ذکر است پس از ثبت سند ازدواج شما باید شخص متقاضی ویزای ازدواج دانمارک درخواست اهدای تابعیت خود را به اداره مهاجرت این کشور ابلاغ کند تا پرونده تابعیت وی به جریان بیافتد .

از نکات مهم و اساسی ویزای ازدواج دانمارک این است که شخص دانمارکی باید تمکن مالی خود را در کشور دانمارک اثبات نماید ، وی باید اثبات نماید که با توجه به شرایط زندگی در این کشور آیا امکان حضور شخص متقاضی ویزای ازدواج دانمارک را از لحاظ مالی دارد و یا خیر . این موضوع با داشتن گواهی تمکن مالی در دانمارک و سند ملکی در این کشور قابل احراز است . پس از اقدامات اولیه ازدواج در دانمارک و امضای شهود حاضر ، این مدرک به چهار زبان زنده دنیا ترجمه می شود ( انگلیسی ، فرانسه ، آلمانی ، اسپانیایی ) و نسخه دوم جهت اطلاع سفارت به بخش کنسولگری دانمارک تا یک هفته ارسال می شود .

 

در قوانین داخلی ایران به ازدواج شخص ایرانی با اتباع خارجی و اخذ تابعیت اشاره شده است ، لذا در ماده ۹۷۶ قانون مدنی ایران اشاره شده است که تنها یک تبعه خارجی با مرد ایرانی ازدواج کند می تواند به اخذ تابعیت برسد ولکن در اروپا و مخصوصاً در کشور دانمارک مرد یا زن  خارجی با ازدواج مرد یا زن دانمارکی می توانند به اخذ تابعیت دانمارک دست پیدا کنند و در این راه تفاوتی بین مرد یا زن قائل نخواهند بود .

در حال حاضر اخذ اقامت از طریق ویزای ازدواج دانمارک یکی از بهترین راه های مهاجرت به دانمارک است ولکن این امر به راحتی و با سهولت به دست نمیاید و باید مدارک معتبری ارائه شود . لازم به ذکر است که امروزه بسیاری از افراد نا معتبر به فکر اخذ مبالغ بالا از شما دارند که پیشنهاد می شود قبل از انجام اقدامات اولیه با وکیل مهاجرتی متخصص و مجرب مشورت نمایید تا بتوانید با آگاهی از تمامی ابعاد قوانین مهاجرتی به اخذ اقامت از طریق ویزای ازدواج دانمارک دست یابید . در پایان شایان ذکر است در کنار طرق مختلف مهاجرت به دانمارک افراد می تواند باویزای ازدواج دانمارک به اخذ تابعیت دانمارک نیز دستیابند . طرقی از جمله تحصیل در دانمارک ، کار در دانمارک ، سرمایه گذاری در دانمارک و طرق قانونی دیگر امروزه تقاضای بسیاری از متقاضیان مهاجرت به دانمارک است که باید با اطلاع از تمامی قوانین مهاجرتی بین المللی و داخلی کشور دانمارک همراه داشتن تمام مدارک و شواهد به سفارت مراجعه کرد که در این رابطه پیشنهاد می شود بدون مشورت با وکیل مهاجرتی قدم از قدم برندارید .

 
ثبت پرسش