اطلاعات ویزا و مهاجرت

مهاجرت به نروژ

کامنتی برای این صفحه نوشته نشده است .

زندگی و مهاجرت به کشور نروژ مورد علاقه ی بسیاری از افراد دنیا بوده و اطلاع از شرایط اخذ اقامت نروژ اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت به کشور نروژ می باشد، به دلیل استقبال فراوان هم وطنان عزیز جهت مهاجرت به نروژ مطالب حاضر توسط وکلا و کارشناسان حقوق بین الملل جهت آشنایی خواننده ی محترم با موضوع شرایط اخذ اقامت نروژ نگاشته شده است، لذا چنانچه قصد مهاجرت و اقامت در نروژ داشته و می خواهید با شرایط اخذ اقامت نروژ آشنا گردید، مطالب حاضر را مطالعه فرمایید. شرایط اخذ اقامت نروژ همانند بسیاری از کشور ها در قوانین مدنی و مهاجرتی این کشور به رشته تحریر در آمده و به طور مفصل تمامی جزئیات شرایط اخذ اقامت نروژ بررسی گردیده است. چنانچه با مطالعه ی نوشتار حاضر سعی در کسب اطلاعات بیشتر یا طرح پرسش در خصوص شرایط اخذ اقامت نروژ داشتید می توانید با وکلا و کارشناسان حقوق بین الملل که دارای اطلاعات لازم در خصوص شرایط اخذ اقامت نروژ و سایر کشورها می باشند، در ارتباط باشید.

مقدمات اخذ اقامت نروژ

معمولاً اقامت دائم نروژ پس از گذشتن سه سال به متقاضی اعطا می گردد اما چنانچه مواردی از وقوع جرم یا عدم رعایت مقررات توسط متقاضی وجود داشته باشد این مدت ممکن است تمدید گردد و تا زمانی که دولت در خصوص شرایط مثبت متقاضی به قطعیت و اطمینان نرسد این دوره تمدید می گردد. مقررات مربوط به این موضوع در بخش ۶۶ قوانین مهاجرت نروژ و بخش ۵ الی ۱۱ آن تنظیم شده است. از دیگر موارد مهم و اساسی که کشور نروژ بر روی آن تاکید فراوان دارد این است که متقاضی در طول مدت اقامت در نروژ، شهروندی قانون مدار و با اخلاق حسنه و دور از هر گونه جرم و جنایتی بوده باشد، در غیر این صورت دولت نروژ، افراد را با ذکر دلیل قانونی از این کشور اخراج می نماید و اجازه ی ورود دوباره را بعد از طی مدت های قانونی صادر می نماید. طبق بخش ۶۶ الی ۶۹ قانون مهاجرت نروژ، مهم ترین دلایل اخراج یک شخص می تواند موارد ذیل را شامل شود:

  • مجازات کیفری یا مجازات های خاصی برای شخص در نظر گرفته شده باشد.
  • به صورت مکرر و فاحش قواعد و مقررات قانونی را نقض نموده باشد.
  • به طور عمدی و یا با سهل انگاری غیر قابل اغماض اطلاعاتی نادرست به مقامات ارائه نموده باشد و یا اسناد جعلی و غیر واقعی استفاده نموده باشد.
  • از تصمیم مقامات راجع به اقامت و زندگی در یک مکان مشخص عدول نموده باشد.

به چنین اشخاصی که موارد فوق را در پرونده ی خود داشته باشند اقامت دائم اعطا نگردیده و از کشور اخراج می شوند و از تاریخ اخراج تا زمانی که تصمیم نهایی دولت گرفته شود حق ورود مجدد به کشور نروژ را ندارند.

آشنایی با زبان و فرهنگ نروژ جهت کسب اقامت دائم و تابعیت

طبق قوانین مهاجرتی این کشور که در بخش ۱۷ قانون ذکر شده است، تمامی افرادی که بین سنین ۱۶ تا ۵۵ سال بوده و پس از اول سپتامبر سال ۲۰۰۵ برای ادامه تحصیل یا کار و با هدف کسب اقامت دائم نروژ وارد این کشور شده اند باید در دوره های زبان نروژی شرکت نموده و زبان و فرهنگ این کشور و مطالعات اجتماعی نروژ را به خوبی فرا گیرند. در قانون نروژ شرایط هر یک از افراد که می بایست چه میزان و به چه مدتی در این دوره ها شرکت نمایند به تفکیک ذکر شده است و در ادامه به تفصیل در این خصوص توضیح داده خواهد شد:

  • متقاضیانی که برای اولین بار مجوز اقامت در نروژ را پیش از اول ژانویه سال ۲۰۱۲ دریافت داشته اند و هدف از کسب اقامت موقت شان نیل به اقامت دائم نروژ بوده است می بایست ۲۵۰ ساعت در دوره های زبان نروژی و ۵۰ ساعت در دوره های مطالعات اجتماعی و تاریخ و فرهنگ نروژ شرکت نمایند.
  • متقاضیانی که برای اولین بار اجازه ی اقامت در نروژ را پس از ۱ ژانویه ۲۰۱۲ دریافت داشته اند و همچنین افرادی که در بخش ۱۷ قانون مهاجرت نروژ ذکر شده اند می بایست ۵۵۰ ساعت در دوره های زبان نروژی و ۵۰ ساعت در دوره های تاریخ و فرهنگ و مطالعات اجتماعی این کشور شرکت نمایند.
  • متقاضیان و مهاجرینی که از خارج از کشورهای عضو منطقه اقتصادی اروپا EEA و یا منطقه تجارت آزاد اروپا EFTA به عنوان کارگر Labour immigrants وارد این کشور شده اند و به موجب بخش ۲۳ و ۲۵ قانون مهاجرت نروژ، خود و اعضای خانواده شان به موجب بخش ۶ قانون مهاجرت حق اقامت در این کشور را دارند، می بایست ۶۰۰ ساعت در دوره های زبان نروژی و ۵۰ ساعت در دوره های مطالعات اجتماعی و تاریخ و فرهنگ نروژ شرکت نمایند.

دریافت کارت اقامت نروژ

هر شخصی که جز اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپا EU یا منطقه اقتصادی اروپا EEA نباشد می بایست پس از اخذ مجوز اقامت در نروژ یک کارت اقامت دریافت نماید و کارت اقامت تا زمانی که مجوز اقامت فرد وجود دارد معتبر خواهد بود. چنانچه فردی حق اقامت دائم در نروژ داشته باشد این کارت برای دو سال معتبر خواهد بود و چنانچه موفق به کسب تابعیت این کشور شده باشد این کارت به مدت ده سال معتبر خواهد بود. با داشتن این کارت می توان به تمامی کشورهای عضو شنگن سفر نموده و در طول یک دوره ی ۱۸۰ روزه به مدت ۹۰ روز در هر یک از این کشورها اقامت داشت.

سایر مقررات اخذ اقامت نروژ

پیش از  تصمیم گیری راجع به اخذ اقامت و تابعیت نروژ باید توجه داشت که این کشور تابعیت مضاعف را به رسمیت نشناخته است، بنابراین چنانچه شخصی مایل به اخذ تابعیت این کشور باشد می بایست نسبت به ترک تابعیت کشور قبلی خود اقدام نماید. کشور نروژ در این خصوص بسیار جدی و سخت گیر است. پس از کسب تابعیت نروژ، متقاضی از تمامی حقوق و مزایا و تکالیف شهروندان نروژی برخوردار شده و یکی از مهم ترین مزایای قابل توجه، وجود فرصت های شغلی بسیار برای این افراد خواهد بود، زیرا کشور نروژ یک کشور سوسیال دموکرات بوده و بسیاری از فرصت های شغلی توسط دولت ارائه می گردد و تنها، افرادی که تابعیت این کشور را دارند می توانند در مشاغل دولتی به کار مشغول شوند.

نتیجه گیری

در مطالب فوق تلاش گردید اطلاعاتی کلی و مختصر در خصوص شرایط اخذ اقامت نروژ به خواننده محترم ارائه گردد، همان گونه که مطالعه فرمودید شرایط اخذ اقامت نروژ همانند سایر کشورها تا حدودی سخت گیرانه و دقیق است به خصوص اینکه به دلیل حساسیت و علاقه ی تمامی کشورها به زبان و فرهنگ خود و اهمیت وافر به مسائل اجتماعی، از جمله شرایط اخذ اقامت نروژ نیز یادگیری زبان و فرهنگ و آداب و رسوم و تاریخ این کشور است. همچنین از جمله ی سایر شرایط اخذ اقامت نروژ و تابعیت نروژ، ترک تابعیت قبلی است زیرا کشور نروژ تابعیت مضاعف را به رسمیت نشناخته است. چنانچه با مطالعه ی مطالب این نوشتار سعی در تکمیل اطلاعات یا طرح پرسش در خصوص شرایط اخذ اقامت نروژ داشتید می توانید با وکلا و کارشناسان حقوق بین الملل در ارتباط باشید.

مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل

<h2><span style="color:#990000;"></span></h2><p dir="RTL">مهاجرت به کشور نروژ به طور معمول سالیانه مورد توجه بسیاری از افراد قرار می گیرد و بسیاری از افراد تمایل دارند برای ادامه تحصیل، کار، ثبت شرکت، خرید ملک، سرمایه گذاری و .... به این کشور ورود نمایند. مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل یکی از روش های ورود به این کشور می باشد که در انتها فرد می تواند به اقامت کشور نروژ دست یابد. تحصیل در کشور نروژ و مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل شرایط خاص خود را داراست که در این مقاله به توضیحاتی در این خصوص می پردازیم.</p><p dir="RTL">کشور نروژ (Norway) در شمال اروپا قرار دارد و با کشورهای سوئد، فنلاند و روسیه هم مرز می باشد. پایتخت نروژ شهر اسلو (Oslo) است که آب و هوایی سرد دارد. رونق کشور نروژ، درآمد بالا، اقتصاد قوی و سایر شرایط، این کشور را به گزینه ای مناسب برای اخذ اقامت متقاضیان تبدیل نموده است. بسیاری از افراد سالیانه به دلیل تحصیل رایگان در کشور نروژ، سطوح تحصیلی با کیفیت و امکانات رفاهی عالی، این کشور را به عنوان مقصد خود انتخاب می نمایند و برای ادامه تحصیل به این کشور ورود می کنند.</p><p dir="RTL">تحصیل در تمامی مقاطع نروژ امکان پذیر است و دروس به صورت رایگان ارائه می شود به این معنی که دانشجویان می توانند در این کشور به صورت رایگان ادامه تحصیل دهند. دروس در دبیرستان ها و کالج های نروژ به زبان خود کشور (زبان نروژی) ارائه می گردد و دانش آموزان برای تحصیل در این مقاطع به ارائه مدرک زبان نروژی در سطح B1 نیازمند می باشند. افرادی که موفق به اخذ مدرک زبان این کشور نشدند می توانند برای تحصیل در کشورهایی نظیر انگلیس، استرالیا، کانادا و ... به زبان انگلیسی اقدام نمایند. </p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">تحصیل در نروژ - کارشناسی</span></h2><p dir="RTL">تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور نروژ رایگان بوده و در بیشتر دروس به زبان خود کشور ارائه می گردد اما برخی از دروس که به زبان انگلیسی نیز امکان تحصیل را به متقاضی می دهد به مدرک زبان انگلیسی در سطح آیلتس ۶ نیازمند است. تحصیل کارشناسی در این کشور در اکثر رشته ها به دلیل ارائه دروس به زبان خود کشور، نیازمند مدرک زبان نروژی است که این امر اقدام برای این مقطع را برای متقاضیان دشوار می نماید. متقاضیان تحصیل در مقطع لیسانس با شرایط مشابه کشور نروژ از نظر تحصیل رایگان می توانند برای کشورهایی نظیر آلمان و اتریش اقدام نموده و در این کشورها به ادامه تحصیل بپردازند. تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور نروژ ۳ سال زمان می برد و داشتن مدرک دیپلم ۱۲ ساله (دیپلم + پیش دانشکاهی) برای اخذ پذیرش الزامی است. متقاضیان تحصیل در نروژ به صورت پاره وقت اجازه ۱۰ ساعت کار در هفته را خواهند داشت که می تواند بخشی از هزینه های آن ها را تامین نماید.</p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">&nbsp;تحصیل در نروژ &ndash; کارشناسی ارشد</span></h2><p dir="RTL">تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور نروژ در اکثر رشته ها به زبان انگلیسی ارائه می شود که برای ورود به حداقل مدرک زبان در سطح آیلتس ۶.۵ نیازمند است. مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نروژ ۲ سال است و متقاضیان تحصیل در این کشور ۲۰ ساعت در هفته اجازه کار پاره وقت را خواهند داشت که می تواند بخشی از هزینه های آن ها را تامین نماید. متقاضیان با اجازه کار خود ساعتی بین ۷ تا ۹ یورو می توانند درآمد داشته باشند. </p><p dir="RTL"><strong>مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در کشور نروژ عبارت است از:</strong></p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; مدرک دیپلم ۱۲ ساله به همراه ریز نمرات</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; مدرک کارشناسی به همراه ریز نمرات </p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; مدرک زبان در سطح آیلتس ۶.۵</p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">تحصیل در نروژ &ndash; دکترا</span></h2><p dir="RTL">تحصیل در مقطع دکترا در کشور نروژ در اکثر رشته ها به زبان انگلیسی ارائه می شود و مانند سایر مقاطع تحصیلی در این کشور رایگان است. متقاصیان تحصیل در این مقطع علاوه بر اینکه هزینه ای بابت تحصیل پرداخت نمی کنند می توانند ماهیانه حدود ۲۲ هزار کرون نروژ حقوق دریافت نمایند. مدت زمان تحصیل در مقطع دکترا در کشور نروژ ۲ سال است و متقاضیان تحصیل در این کشور ۳۰ ساعت در هفته اجازه کار پاره وقت را خواهند داشت که می تواند بخشی از هزینه های آن ها را تامین نماید. اخذ پذیرش از این مقطع به یافتن استاد راهنما و مکاتبه با وی وابسته است و اخذ پذیرش رابطه مستقیم با رزومه فرد خواهد داشت. تحصیل دکترا مقطع جزء دوره اخذ اقامت دائم نروژ محسوب می شود و مزیت بی نظیری برای متقاضیان تحصیل در این مقطع می باشد. </p><p dir="RTL"><strong>مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در مقطع دکترا در کشور نروژ عبارت است از:</strong></p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; مدرک دیپلم ۱۲ ساله به همراه ریز نمرات</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; مدرک کارشناسی به همراه ریز نمرات</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; مدرک کارشناسی ارشد به همراه ریز نمرات </p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; مدرک زبان در سطح آیلتس ۷ </p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">هزینه های تحصیل در نروژ</span></h2><p dir="RTL">متقاضیان تحصیل در کشور نروژ ماهی ۷۵۰۰ تا ۸۵۰۰ کرون نروژ (معادل هزار یورو) هزینه زندگی خواهند داشت که این هزینه شامل هزینه های خوراک، مسکن، پوشاک، حمل و نقل، اینترنت و ... می شود. هزینه های زندگی بسته به سبک زندگی و میزان هزینه های متقاضی متفاوت خواهد بود. </p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">اخذ اقامت نروژ از طریق تحصیل</span></h2><p dir="RTL">متقاضیان مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل می توانند پس از تحصیل در این کشور با تبدیل ویزا به ویزاهای کاری و ۳ سال کار و اقامت در این کشور، اقامت دائم کشور نروژ را دریافت نمایند. همچنین این افراد پس از ۷ سال می توانند موفق به کسب پاسپورت کشور نروژ شوند.</p><p dir="RTL">به صورت کلی مهاجرت به کشور نروژ از طریق تحصیل گزینه مناسبی برای ورود افراد و اخذ اقامت در این کشور محسوب می شود. برای اخد اقامت &nbsp;نروژ از طریق تحصیل در قدم ابتدا به اخذ پذیرش از دانشگاه مربوطه و سپس وقت گیری سفارت و اخذ ویزا نیاز می باشد. با داشتن شرایط لازم و تهیه تمامی مدارک مورد نیاز برای ویزا و پذیرش، شانس متقاضیان برای این کشور مناسب می باشد که علاوه بر کشور نروژ، تحصیل در کشورهای آلمان و اتریش با نظام تحصیلی رایگان می تواند گزینه دیگری برای ادامه تحصیل متقاضیان محسوب شود. پس از اتمام دوره تحصیل با کاریابی متقاضی به ویزای کاری نروژ تبدیل شده و متقاضی با کار در این کشور به اقامت دائم نروژ دست می یابد. </p><p dir="RTL">پروسه های اخذ پذیرش و ویزا باید زیر نظر وکیل متخصص و حرفه ای انجام گیرد تا ریسک های موجود به حداقل یا صفر برسد. برای این امر ارتباط با وکلا و اخذ مشاوره های تحصصی در این زمینه مناسب ترین گزینه برای انتخاب تصمیمی مطمئن در زمینه مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل می باشد.</p>
ثبت پرسش