اطلاعات ویزا و مهاجرت

روش های مهاجرت به استرالیا

کامنتی برای این صفحه نوشته نشده است .

کشور استرالیا به عنوان یکی از بهترین مقاصد برای کار، تحصیل و زندگی در خارج از کشور، شناخته می‌شود. همین موضوع سبب شده مهاجرت به استرالیا در سال‌های اخیر شاهد رشد مناسبی باشد. این کشور از لحاظ اقتصادی، آب و هوایی، امنیتی و سایر موارد از استانداردهای بالایی برخوردار بوده و پایتخت این کشور، ملبورن، همواره در رتبه‌های زیر ده در لیست بهترین شهرهای جهان برای زندگی قرار داشته دارد.

این کشور زمینه‌های بسیاری را برای متقاضیان اخد اقامت استرالیا، فراهم کرده و متقاضیان با توجه به شرایطی که دارند، می‌توانند در یکی از برنامه‌های مهاجرتی این کشور قرار بگیرند. دریافت اقامت استرالیا از طریق کار ، تحصیل ، سرمایه‌گذاری و غیره امکان‌پذیر است که در ادامه به توضیح مختصری از هرکدام، خواهیم پرداخت.


مهاجرت به استرالیا از طریق کار و تخصص

برای کار در استرالیا، متقاضیان اقامت کانادا می‌توانند از طریق ویزاهای متنوعی، اقدام نمایند که مهم‌ترین و محبوب‌ترین آنها ویزای 189، ویزای 190 و ویزای 489 استرالیا می‌باشند. طبق این ویزاها، متقاضی می‌تواند همراه با خانواده خود به استرالیا مهاجرت کند. اما بین ویزاهای 189 و 190 با 489، تفاوتی وجود دارد. تفاوت ویزای 189 و 190 در اینست که اگر متقاضیان، امتیاز لازم را برای کسب ویزای 189 استرالیا را کسب نکنند، از طریق اسپانسر ایالتی می‌توانند برای ویزای 190 اقدام نمایند که حداقل امتیاز قبولی در آن، کمتر از ویزای 189 است.

از طرف دیگر ویزای 489 برای کسانی است موفق به دریافت دو ویزای فوق نامبرده نشده و امیتازات مورد نیاز را بدست نیاوردند. در این ویزا، برخلاف دو ویزای پیشین که اجازه می‌داد متقاضی علاوه بر کار و زندگی در استرالیا، خود و خانواده‌اش نیز در استرالیا اقامت دائم داشته باشند، متقاضی اقامت موقت استرالیا را دریافت نموده و باید مدت دو سال در یک استان کم‌جمعیت زندگی کند. مدت زمان یک سال از این دوسال را باید بصورت تمام‌وقت مشغول به کار باشد.


مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری

طبق آمار و اطلاعات، استرالیا دارای یکی از پنج اقتصاد رو به رشد دنیا است. از آنجایی که استرالیا در سال 2013، دومین کشور از لحاظ راحتی شروع کسب و کار در آن، معرفی شد، شرکت‌های بین‌المللی بسیار زیادی در این کشور وجود دارند و دارای فعالیت هستند. دولت استرالیا برای متقاضیان اقامت استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری، برنامه‌های متنوعی را ارائه داده و می‌توانید از طریق ویزاهای 188، 888، 891 و 405 برای سرمایه‌گذاری در استرالیا، اقدام نمائید.

از شرایط عمومی اقامت استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری می‌توان به سن کمتر از 55 سال، سابقه مدیریتی در زمینه فعالیت، تمکن مالی، داشتن مدرک زبان انگلیسی IELTS 5 یا بالاتر و غیره، اشاره کرد. به غیر از ویزای 405، که ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا برای بازنشستگان محسوب می‌شود. افرادی که بالای 55 سال دارند و در آمد آنها بالای 65 هزار دلار استرالیا در سال است، می‌توانند از این طریق اقدام نمایند. همچنین باید دارای سرمایه 500 هزار دلار داشته باشند. ویزای 405 و ویزای والدین تنها برنامه‌های مهاجرتی استرالیا برای افراد بالای 55 سال است.

ویزای 188 استرالیا برای سرمایه‌گذاری، ویزای اقامت موقت بوده و قابلیت تبدیل شدن به اقامت دائم استرالیا را پس از مدت 4 سال و سه ماه، به وسیله تبدیل به ویزای  888 که ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا همراه با اقامت دائم است یا سایر ویزاها را دارد. ویزای 891، نیز نوع دیگری از ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا محسوب می‌شود که متقاضیان برای استفاده از این روش مهاجرت به استرالیا، باید حداقل سرمایه 1.5 میلیون دلاری طی 4 سال داشته باشند.

به صورت کلی حدود 30 ویزای مختلف در زیرمجموعه ویزاهای سرمایه گذاری در استرالیا وجود دارد که متقاضیان می توانند با توجه به شرایط خود از طریق یکی از آنها اقدام نمایند.همچنین ثبت شرکت نیز یکی از گزینه های سرمایه گذاری در استرالیا محسوب می شود.برای ثبت شرکت در استرالیا، متقاضی باید دارای یک نامه دولتی یا منطقه‌ای برای حمایت و مجوز ثبت باشد. برای دریافت این نامه حمایتی باید دولت استرالیا را متقاعد کنید که کسب و کار شما دارای تقاضای زیادی بوده و همچنین مهارت و توانایی لازم را برای راه‌اندازی آن کسب و کار دارید.


تحصیل در استرالیا

تحصیل در استرالیا همواره دارای متقاضیان بسیاری بوده و این کشور دارای تعداد دانشگاه‌های دولتی و درجه‌یک بسیاری می‌باشد. تحصیل در استرالیا دارای مزایای زیادیست؛ مانند استاندارد بالای زندگی در شهرهای استرالیا، دانشگاه‌های سطح بالا، زندگی دانشجویی مناسب در این کشور، تدریس به زبان انگلیسی و غیره. افرادی که قصد دریافت ویزای تحصیلی استرالیا را دارند، می‌توانند از این مزایا بهره‌مند شوند. هزینه تحصیل در استرالیا نسبت به کشورهای اروپایی کمی بیشتر می‌باشد که دانشجویان می‌توانند با دریافت بورسیه و یا کارهای نیمه‌وقت، این هزینه را جبران نمایند.

ویزای دانشجویی استرالیا با نام ویزای 500 شناخته می‌شود. برای دریافت این ویزا، متقاضی باید حداقل 6 سال داشته باشد و همچنین مدت زمان این ویزا حداقل تا 5 سال است. تحصیل در استرالیا نوعی اقامت موقت محسوب شده و برای دریافت اقامت دائم استرالیا، پس از تحصیل باید ویزای خود را به یکی از ویزاهایی که به شما اقامت دائم اعطا می‌کنند، تغییر دهید که مناسب‌ترین آنها ویزای 190 است. برای تعلیم در یک دوره آموزشی کوتاه‌مدت، می‌توانید برای ویزای 407 اقدام نمائید که یکی از شروط دریافت این ویزا، داشتن نامه‌ای از طرف آموزش‌دهنده است. برای والدین دانش‌آموزان و دانشجویان نیز به منظور اقامت موقت در استرالیا، ویزای 590 ارائه شده است.


به طور کل روش های مهاجرت به استرالیا بسیار زیاد و گاهی پیچیده است.بنابراین مشاوره با یک وکیل مجرب و آشنا به قوانین مهاجرتی استرالیا می تواند بسیار به شما کمک نماید تا از صرف هزینه و زمان بیهوده اجتناب نموده و بهترین روش را برای اخذ اقامت استرالیا انتخاب نمایید.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

<p align="right">یکی از راههای مهاجرت که از مطمئن ترین راههای رسیدن به اقامت در کشورهای دیگر است مهاجرت از طریق سرمایه گذاری است ، که علاوه بر اینکه کشور مقصد بطور کامل از این موضوع&nbsp; استقبال می کند ، سرمایه گذاران با انتقال سرمایه خود به کشورهایی با اقتصاد خوب میتوانند پیشرفت کنند و سرمایه خود را نیز بطور مثبت افزایش دهند ، یکی از این کشورها استرالیا است که ما در این مقاله به بررسی مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری میپردازیم.</p><br /><p align="right">کشور استرالیا در سالهای اخیر از لحاظ توسعه اقتصادی و پایداری سیاسی در شرایط بسیار مطلوبی برای راه اندازی کسب و کار بوده است ، زیر ساختهای قوی و ارتباطات توسعه یافته ، وجود صنایع مختلف و شرایط کاری خوب و دارا بودن سطح استانداردهای بالای زندگی ، همه و همه باعث شده که کشور استرالیا یک مرکز قدرتمند باشد و مقصد مناسبی برای سرمایه گذاری و کار شود ، علاوه بر این ، این مسیر فرصتی برای گرفتن اقامت دائم استرالیا را نیز فراهم آورده است .اگرچه <a href="https://www.mohajerati.com/Services/178/%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7" target="_blank">مهاجرت به استرالیا</a> در طی سالیان اخیر به دلیل قوانین سخت گیرانه کمی دشوارتر شده است اما با اینحال در صورت وجود شرایط مناسب و داشتن پرونده قوی می توان تا حد زیادی شانس دریافت اقامت این کشور زیبا و پیشرفته را بالا برد.</p><br /><h2 align="right"><span style="color:#990000;">مراحل سرمایه گذاری در استرالیا</span></h2><p align="right">کلیه پروسه های سرمایه گذاری در استرالیا در ابتدا شرایط اقامت موقت در این کشور را فراهم می آورند بصورتی که ابتدا به شما 4 سال فرصت داده می شود تا در این کشور سرمایه گذاری خود را از طریق سرمایه گذاری تجاری یا ایجاد نو آوری و کسب و کار یا به عنوان یک سرمایه گذار مهم و کلان راه اندازی کنید . بدین منظور بسیاری از سرمایه گذاران از ویزای 188 استفاده میکنند ، در این ویزا فرد باید بیزینس پلان دقیق برای ایجاد یک کسب و کار یا یک سرمایه گذاری تجاری در یک کسب و کار موجود در کشور استرالیا داشته باشد که مورد تایید ایالت مورد نظر باشد ، این ویزا برای افراد زیر 55 سال است ( البته برای افراد بالای 55 سال نیز ویزای 405 سرمایه گذاری بازنشستگان وجود دارد ) ، در ویزای 188 باید سرمایه گذار حداقل 65 امتیاز را براساس عواملی همچون سطح مهارت زبان انگلیسی ، زمینه تحصیل ، سن ، فعالیتهای تجاری و تجربه سرمایه گذاری پیشین و میزان سرمایه و گردش مالی بدست آورد ، علاوه بر آن وجود اسپانسر از طرف آن ایالت نیز میتواند امتیاز خوبی برای سرمایه گذار باشد.</p><p align="right">این ویزا برای سرمایه گذار و تمام اعضای خانواده درجه یک او صادر می شود و آنها امکان ورود و خروج از کشور استرالیا طی این ویزا را نیز خواهند داشت . طی این ویزا امکان اقامت موقت برای سرمایه گذار و اعضای خانواده او فراهم می شود و پس از پایان این دوره 4 ساله ، سرمایه گذار برای رسیدن به اقامت دائم میتواند برای ویزای 888 درخواست دهد. </p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">ویزای 188 استرالیا</span></h2><p dir="RTL">این ویزا به شما اجازه میدهد در صورت کسب 65 امتیاز و سن کمتر از 55 سال به مدت 4 سال و 3 ماه ، یا مالک یک کسب و کار نو آورانه باشید یا یک سرمایه گذاری تجاری در حد کلان انجام بدهید و یا اینکه بعنوان یک کارآفرین در این کشور عمل کنید . به این منظور شما باید توسط سازمان دولتی استرالیا واجد شرایط باشید و برای درخواست این ویزا دعوت شوید .</p><p dir="RTL">برای راه اندازی یک کسب و کار نوآورانه باید تجربه مالکیت و مدیریت یک کسب و کار نوآورانه را داشته باشید و در این زمینه موفق باشد و باید در دو سال از چهار سال مالی گذشته خود مبلغ 500000 دلار استرالیا گردش مالی داشته باشید و اگر گردش مالی از این مقدار کمتر باشد باید :</p><p dir="RTL">1-&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; اگر گردش مالی کمتر از 400000 دلار استرالیا است باید مالک حداقل 51 درصد از آن کسب و کار باشید.</p><p dir="RTL">2-&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; اگر گردش مالی 400000 دلار استرالیا یا بیشتر باشد باید مالک 30 درصد از آن کسب و کار باشید.</p><p dir="RTL">3-&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; اگر شرکت سهامی خاص باشد باید مالک 10 درصد از آن کسب و کار باشید.</p><p dir="RTL">و در زمانی که از او دعوت میشوید باید سرمایه 800000 دلار استرالیا را داشته باشید.</p><p dir="RTL">برای سرمایه گذاری تجاری در حد کلان در استرالیا، سرمایه گذار باید حداقل 3 سال تجربه کاری مربوط به آن کار و سابقه مدیریتی در آن موضوع داشته باشد و در حداقل یکسال از پنج سال قبل از درخواست یا باید سرمایه گذاری قانونی در حد 1.5 میلیون دلار استرالیا داشته باشد یا مالک 10 درصد از یک شرکت سرمایه گذاری دارای صلاحیت باشد.دارایی های شخصی سرمایه گذار باید به ارزش &nbsp;2.250.000 دلار استرالیا باشد و سرمایه گذار باید مبلغ 1.5 میلیون دلار استرالیا در آن ایالت سرمایه گذاری کند و به مدت 4 سال این سرمایه گذاری را نگه دارد. </p><p dir="RTL">علاوه بر اینها سرمایه گذاری در سطح بسیار کلان در حد 5 میلیون دلار استرالیا و 15 میلیون دلار استرالیا نیز وجود دارد.</p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">ویزای 888 استرالیا</span></h2><p dir="RTL">هنگامی که سرمایه گذار از طریق هر یک از روش های سرمایه گذاری ویزای 188 اقدام کرد و پروسه سرمایه گذاری خود را بطور دقیق و صحیح طی کرد میتواند پس از 4 سال بر اساس این ویزا درخواست اقامت دائم استرالیا بدهد البته درصورتی که از نظر اخلاقی تایید شده باشد و حداقل 3 سال از این 4 سال را در کشور استرالیا اقامت داشته باشد . درصورتی که کلیه شرایط بالا را داشته باشید بر اساس این ویزا اقامت دائم استرالیا به شما داده میشود که این اقامت 5 ساله است و این مجوز باید هر 5 سال یکبار تمدید شود.</p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">ویزای 405 استرالیا</span></h2><p dir="RTL">سرمایه گذاران بالای 55 سال برای گرفتن اقامت کشور استرالیا میتوانند از این ویزا استفاده کنند به این صورت که میتوانند 4 سال از بعد از بازنشستگی خود را در این کشور طی کنند و اجازه 40 ساعت کار در 2 هفته را دارند.</p><p dir="RTL"><strong>این سرمایه گذار باید مورد حمایت دولت استرالیا باشد و شرایط زیر را داشته باشد</strong></p><p dir="RTL">1-&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;درآمد سالانه او نباید کمتر از 65000 دلار استرالیا باشد </p><p dir="RTL">2-&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; دارایی های او باید به ارزش 750000 دلار استرالیا باشد </p><p dir="RTL">3-&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; باید سرمایه گذاری حداقل 750000 دلار استرالیا در آن ایالت مورد نظر انجام دهد </p><p dir="RTL">&nbsp;به جز همسر خود اجازه ندارد هیچ همراه دیگری داشته باشد و باید سرمایه خود را به مدت 4 سال در این کشور نگه دارد.</p><br /><p dir="RTL" style="text-align:center;"><strong>بطور کلی مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری و رسیدن به شهروندی استرالیا مزایای فراوانی دارد . در صورتی که درخواست سرمایه گذار مورد قبول واقع شود ، سرمایه گذار میتواند در نهایت پاسپورت این کشور را دریافت کند که این پاسپورت اجازه سفر به 160 کشور دنیا را به او میدهد از جمله کشورهای کانادا و آمریکا ، انگلیس ، کشورهای حوزه شینگن و آسیایی . جهت اقدام به سرمایه گذاری و اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری حتما از <a href="https://www.mohajerati.com/Agency" target="_blank">موسسات معتبر حقوقی</a> راهنمایی و مشاوره های لازم را دریافت نمایید.</strong></p>
ثبت پرسش