اطلاعات ویزا و مهاجرت

مهاجرت به آمریکا

کامنتی برای این صفحه نوشته نشده است .

برای مهاجرت به آمریکا و دریافت گرین کارت این کشور، روش‌های متعددی وجود دارند که متقاضی اخذ اقامت آمریکا، می‌تواند با توجه به شرایط خود و نیازمندی‌های هرکدام از روش‌های مهاجرت به آمریکا، آن را انتخاب کند.

اخیراً متقاضیان مهاجرت به کشور آمریکا و اخذ اقامت این کشور، رو به افزایش بوده است. این افزایش می‌تواند به چند دلیل باشد و یکی از آنها اقتصاد رو به رشد و بازارکار بسیار خوب آمریکاست. اما بدلیل سیاست‌های مهاجرتی اخیر این کشور، ایرانیان خیلی کمی می‌توانند بصورت موفقیت آمیز وارد این کشور شده و اقامت آمریکا را بدست بیاورند. همچنین انتخاب روش مهاجرتی نادرست نیز یکی دیگر از عوامل عدم موفقیت متقاضیان مهاجرت به آمریکا بوده است و می‌توانید با دریافت اطلاعات درست و به روز، شانس خود را برای موفقیت در این پروسه افزایش دهید. به طور کلی روش‌های اصلی به مهاجرت به آمریکا به پنج دسته تقسیم می‌شود که آنها را EB می‌نامند.


مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری

 یکی از روش‌هایی که بیشترین میزان مهاجرت به آمریکا از آن طریق صورت می‌گیرد، اقامت آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری است که در دو بخش EB2 و EB5 قرار گرفته. اما میزان و نحوه سرمایه‌گذاری در هریک از این روش‌ها، متفاوت است. بطور مثال در روش مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری EB2، باید در یک تجارت فعال در آمریکا و یا برای راه‌اندازی یک تجارت نو پا در این کشور که متقاضی، مالک بیش از 50 درصد آن تجارت است، سرمایه‌گذاری شود. این میزان سرمایه‌گذاری تا دو سال معتبر بوده و درصورت تمایل به ادامه سرمایه‌گذاری در آمریکا، می‌توانید هر دو سال، آن را برای دو سال دیگر تمدید نمائید.

اما با استفاده از برنامه مهاجرتی EB2 مستقیماً نمی‌توانید گرین کارت آمریکا را دریافت نمائید. حداقل میزان سرمایه‌گذاری در روش EB2، مبلغ 50 هزار دلار است. پس از اینکه میزان سرمایه شما به حداقل 500 هزار دلار برسد، می‌توانید نوع روش اقامتی خود را به EB5 تبدیل نمائید، زیرا سرمایه‌گذاری در آمریکا با برنامه EB5، نهایت به اخذ شهروندی آمریکا، منجر خواهد شد. از مزایای مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری می‌توان به عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی، مدرک تحصیلی و سابقه مدیریت اشاره کرد و همچنین پس از پنج سال، میزان مبلغ سرمایه‌گذاری شده و سود آن به متقاضی بازگشت داده می‌شود.


تحصیل در آمریکا

یکی دیگر از روش‌های اقامت آمریکا که متقاضیان می‌توانند راحت‌تر از سایر روش‌ها از آن استفاده نمایند، تحصیل در آمریکا است. اقامت آمریکا از طریق تحصیل یکی از پرطرفدارترین روش‌های مهاجرتی به این کشور است و چند دانشگاه معتبر بین‌المللی در آمریکا قرار دارند که فرصت‌های منحصر به فردی را برای دانشجویان به ارمغان می‌آورند. از جمله آنها دانشگاه هاروارد، MIT، استنفورد و غیره هستند که همواره در آمارهای دانشگاه‌های جهان، در رتبه‌های بالا قرار داشتند. به منظور تحصیل در آمریکا، متقاضی باید ابتدا با دانشگاه موردنظر خود در ارتباط بوده تا گواهینامه SEVP را دریافت نماید، سپس باید برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا اقدام کند. ویزای تحصیلی آمریکا جهت ادامه‌تحصیل در دانشگاه یا مدارس خصوصی، ویزی F نام دارد و از دو ویزای دیگر، یعنی ویزای M برای هنرستان‌ها و سایر موسسات آموزشی و ویزای B برای تحصیل موقت در آمریکا، طرفداران بیشتری دارد.


مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی

همچنین مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی در سال‌های اخیر، مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. پناهندگی در آمریکا برای افرادی است که در کشور خود احساس خطر می‌کنند و درصورت برگشت به کشور خود، به مشکلات متعددی دچار می‌شوند. پس از ارائه درخواست پناهندگی در آمریکا، یک افسر مهاجرتی درخصوص دلیل پناهندگی با شما مصاحبه می‌کند و ممکن است پاسخ آن از پنج ماه تا دو سال و تا حتی بیشتر، به طول بی‌انجامد. اما متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی، پس از پنج ماه، می‌تواند درخواست اجازه کار در آمریکا را ارائه بدهد. اگر با اقامت آنها در آمریکا موافقت شود، پس از گذشت یک سال، می‌توانند شهروندی آمریکا را دریافت نمایند.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

<p dir="RTL">سرمایه گذاری در ایالات متحده آمریکا یکی از روش های مهاجرت و اخذ اقامت این کشور محسوب می شود که از طریق های گوناگونی قابل انجام است.مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری روش بسیار پرهزینه و حتی نسبتا پر ریسکی محسوب می شود اما در مقابل مزایایی دارد که باعث می شود هرساله افراد زیادی از کشورهای مختلفی ترغیب به سرمایه گذاری به منظور اخذ اقامت آمریکا گردند. در این صفحه به بررسی انواع ویزاهای سرمایه گذازی و روش ها مختلف برای اخذ اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری پرداخته ایم:</p><p dir="RTL">کشور ایالات متحده آمریکا از 50 ایالت تشکیل شده است و سومین یا چهارمین کشور دنیا به لحاظ وسعت می باشد. جمعیت ایالات متحده آمریکا 325 میلیون نفر بوده، پایتختش شهر واشنگتن و پر جمعیت ترین شهرش نیویورک می باشد.</p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری</span></h2><p dir="RTL">شروع یک تجارت و آغاز به سرمایه گذاری در یک کشور بیگانه طبیعتا یک چالش بزرگ است ونیاز به مشاوره تخصصی با وکلای مهاجرتی و بین المللی حاذق دارد اما در پاراگراف های پیش رو اطلاعات مفیدی را خواهید یافت که برای شروع امر کافی است.</p><p dir="RTL"><strong>ویزایی که به کسانی که قصد مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری را دارند اعطا می شود ویزای E5 می باشد. و برای این که به عنوان یک فرد بیگانه دارای صلاحیت شناخته شوید می بایست حداقل مبالغ ذیل را در یک تجارت سرمایه گذاری کرده باشید :</strong></p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; یک میلیون دلار آمریکا</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 500 هزار دلار آمریکا، منتهی روش 500 هزار دلاری فقط مختص به کسانی می باشد که بخواهند در یک منطقه ای که آمار بیکاری فوق العاده بالا است یا یک بخش روستایی سرمایه گذاری نمایند.</p><p dir="RTL">یک سرمایه گذاری موفق می بایست به این صورت باشد که در طول دو سال، کار تمام وقت را برای حداقل 10 فرد آمریکایی یا افرادی که اقامت قانونی آمریکا را دارند یا مهاجرینی که اجازه کار قانونی در آمریکا را دارند، ایجاد کرده باشد.</p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">دسته بندی ویزاهای سرمایه گذاری مهاجرین</span></h2><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ایجاد اشتغال خارج از نواحی مشخص شده &ndash; C5</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ایجاد اشتغال در نقاط روستایی یا بخش هایی که آمار بیکاری بالا می باشد &ndash; T5</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; برنامه سرمایه گذاری خلبانی که در نقاط تعیین شده صورت نپذیرد &ndash; R5</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; برنامه سرمایه گذاری خلبانی که در نقاط تعیین شده صورت پذیرد &ndash; I5</p><br /><p dir="RTL">لازم به ذکر است جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری آمریکا یا همان ویزای E5 متقاضی می بایست ابتدا فرمی به نام I-526 را تکمیل نماید. و این فرم می بایست توسط اداره USCIS پیش از درخواست دادن برای ویزا به کنسولگری یا سفارت آمریکا، تایید گردد.</p><p dir="RTL">گام بعدی پرداخت هزینه و تکمیل فرم ویزای EB5 می باشد. در واقع پس از این که اداره &nbsp;USCIS درخواست را پذیرفت درخواست فرد به سازمان ملی ویزا ارسال خواهد شد. این سازمان به محض دریافت درخواست یک شماره پرونده به آن اختصاص خواهد داد و پرونده به جریان درخواهد آمد.</p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">آیا اعضای خانواده فرد سرمایه گذار نیز ویزا را دریافت خواهند کرد ؟</span></h2><p dir="RTL">بر مبنای درخواست مورد تایید قرار گرفته شما، همسر و فرزندان صغیرتان ( فرزندان زیر 18 سال ) و در شرایط خاص فرزندان زیر 21 سال شما می توانند در کنار شما تقاضای ویزا دهند.</p><p dir="RTL">این افراد به عنوان همراهان شما می بایست همانند خودتان فرم های تقاضا را پر نمایند، مدارک مدنی مورد نظر آمریکا را داشته باشند و با پرداخت هزینه های مربوطه آزمایش های پزشکی را نیز بدهند. مدتی است که همسران همجنس افراد نیز همانند همسران غیر هم جنس می توانند از مزایای همراهی فرد متقاضی بهره مند گردند.</p><br /><h2 dir="RTL">محدودیت اخذ ویزای EB5 آمریکا به لحاظ تعداد</h2><p dir="RTL">با توجه به این که همه ساله ظرفیت محدودی برای این نوع ویزا در نظر گرفته می شود تاریخی که فرد درخواستش را می دهد به عنوان معیار اولویت متقاضیان در نظر گرفته می شود.</p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">هزینه های جانبی اخذ ویزای سرمایه گذاری</span></h2><p dir="RTL"><strong>هزینه های جانبی بابت موارد ذیل است :</strong></p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; پر کردن فرم I-526و این هزینه توسط USCIS اخذ می گردد.</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; پر کردن تقاضانامه ویزا، فرم DS-260</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; آزمایشات پزشکی و واکسیناسیون های تعیین شده</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; سایر هزینه ها به شرح ذیل خواهند بود :</p><p dir="RTL">ترجمه، هزینه های فتوکپی از مدارک، هزینه هایی که جهت به دست آوردن مدارک از جمله پاسپورت، گواهینامه ها و تاییدیه های پلیسی و گواهی نامه های تولد و... ، به علاوه هزینه های سفر به آمریکا و این هزینه در کشورهای مختلف متفاوت می باشد.</p><p dir="RTL">لازم به ذکر است هزینه های مذکور برای تمام متقاضیان و همراهانشان صرف نظر سنی که دارند لحاظ خواهد شد.</p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری آمریکا:</span></h2><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; پاسپورت: که می بایست برای حداقل 6 ماه پس از ورود فرد به آمریکا معتبر باشد.</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; دو قطعه عکس: که می بایست 2 در 2 باشد.</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; مدارک مدنی فرد: این مدارک شامل گواهی های تولد و ازدواج و... می شود.</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; مدارک مبنی بر تمکن مالی: در زمان مصاحبتان می بایست از طریق ارائه مدارک مالی اثبات نمایید که بعد از ورودتان به ایالات متحده آمریکا خودتان قادر به پرداخت هزینه های زندگی خود هستید و نتیجتا باری بر دوش دولت آمریکا نخواهید بود.</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; فرم های پزشکی: که در واقع شامل گواهی های سلامتی شما و تاییدیه واکسیناسیون می باشد.</p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">مصاحبه ویزا</span></h2><p dir="RTL">به محض این که درخواست فرد توسط سازمان ملی ویزای آمریکا تایید شد، زمان مصاحبه فرد در سفارت یا کنسولگری تعیین خواهد شد. خود فرد متقاضی، وکیلش یا فرد ثالث در صورت صالح بودن ایمیل هایی را در خصوص تعیین وقت سفارت و... دریافت خواهد کرد. و طی این ایمیل به وی گفته خواهد شد برای روز مصاحبه چه مدارک پزشکی ای می بایست به همراه داشته باشد.</p><p dir="RTL">هر فرد متقاضی می بایست زمان مصاحبه یک پاسپورت معتبر را به همراه سایر مدارک گفته شده در بالا در صورتی که هنوز به سازمان ملی ویزا داده نشده اند به همراه داشته باشد.</p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">چه مدت زمانی اخذ ویزای سرمایه گذاری آمریکا به طول خواهد انجامید ؟</span></h2><p dir="RTL">با توجه محدود بودن ظرفیت های این نوع ویزا نسبت به انواع دیگر ویزا اخذ آن زمان بیشتری نیاز دارد. و بعضی پرونده ها به این دلیل که بعضا نقصی مدارک دارند پروسه شان مدت زمان بیشتری به طول خواهد انجامید.</p><br /><p dir="RTL">قبل از انجام هر گونه اقدامی جهت مهاجرت به هر کدام از روش های تحصیلی، کاری و ... نیاز به مشاوره با&nbsp; وکلای حاذق دارید و طبیعتا این مسئله زمانی که مبالغ کلان تری بابت روش های سرمایه گذاری خواهید پرداخت اهمیت بیشتری نیز پیدا می کند. مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری نیز از این قضیه مستثنی نیست. منتهی قبل از هر گونه اقدام و حتی اخذ مشاوره ای در این خصوص ابتدائا مطمئن شوید این نوع ویزا برای ملیت شما در دسترس باشد.</p>

بورسیه تحصیلی در آمریکا

<p dir="RTL">دریافت بورسیه تحصیلی بالاخص در کشور پیشرفته ای همچون امریکا از جمله ی ویژن های دانشجویان بسیاری از اقسا نقاط این کره ی خاکی است . این کشور که به سرزمین فرصت ها شناخته شده شرایط ایده آلی را برای تحصیل دانشجویان بین المللی فراهم کرده و بستری را فراهم آورده است تا اندیشمندان و علاقه مندان به علم با کمترین دغدغه ی ذهنی و آرامش خاطر به انجام تحقیقات و پژوهش های علمی خود بپردازند و در این راستا پشتیبانی فوق العاده ای را از طرف دولت این کشور دریافت کنند.</p><p dir="RTL">از جمله ی این حمایت ها میتوان به اعطای بورسیه های تحصیلی و کمک هزینه های زندگی به دانشجویان ممتاز در هر رشته اشاره کرد.محبوب ترین ایالتهای امریکا که بیشتر مورد توجه دانشجویان قرار میگیرند عبارتند از : کالیفرنیا، نیویورک، تگزاس، ماساچوست، اوهایو، میشیگان، ایلینوی، پنسیلوانیا، فلوریدا و ایندیانا .</p><p dir="RTL">در حال حاضر قریب به یک میلیون دانشجوی بین المللی در امریکا مشغول به تحصیل هستند که بیش از 31 درصد آنها را دانشجویان کشور چین و قریب به 15 درصد آنها را دانشجویانی از کشور هند تشکیل میدهند .</p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">بورسیه تحصیلی در امریکا :</span></h2><p dir="RTL">بر کسی پوشیده نیست که ایالت متحده امریکا یکی از گران ترین کشور هایی است که میتوان جهت تحصیل انتخاب کرد . اما خوشبختانه امکان استفاده از بورسیه تحصیلی در اکثر دانشگاههای برای دانشجویان بین المللی وجود دارد تا شخص بتواند تا حد زیادی هزینه های تحصیل خود را کاهش دهد . در بعضی کالج ها شخص میبایستی در آزمونSAT &nbsp;یا ACT و یا دیگر آزمون مورد نظر دانشگاه نمره ی ممتازی را کسب کند تا شامل این بورسیه و یا تخفیف های شهریه گردد . اکثر بورسیه های تحصیلی برای دانشجویان همین کشور در نظر گرفته میشود ، اما طبق کنوانسیون فلوبرایت ، قریب به 600 دانشگاه در ایالت متحده ی امریکا برای دانشجویان بین المللی کمک هزینه ی تحصیلی اختصاص میدهند. به طور معمول دانشجویان برای دریافت بورسیه بر اساس سطح علمی ، نیاز مالی دانشجو و یا مشارکت اضافی تحصیلی ارزیابی می شوند.</p><p dir="RTL"><strong>اکنون تعدادی از انواع بورسیه های تحصیلی در آمریکا را با هم مشاهده میکنیم :</strong></p><h3 dir="RTL"><span style="color:#0099cc;">بورسیه تحصیلی مالی : </span></h3><p dir="RTL">این بورس با توجه به شرایط مالی دانشجو به وی اعطا میگردد . این کمک هزینه های تحصیلی اکثرا برای شهروندان ایالت متحده در نظر گرفته میشود. اما بعضی از دانشگاه ها برای دانشجویان بین المللی نیز با توجه به شرایط مالی شخص کمک هزینه تحصیلی در نظر میگیرند .</p><h3 dir="RTL"><span style="color:#0099cc;">بورس تحصیلی شایستگی :</span></h3><p dir="RTL">به دانشجویانی با استعدادی تعلق میگیرد که از لحاظ تحصیلی ممتاز بوده و یا در زمینه ی ورزشی جز بازیکنان برتر در کالج خود بوده و یا کارآفرین موفقی باشند .</p><h3 dir="RTL"><span style="color:#0099cc;">بورس تحصیلی مبتنی بر کشور :</span></h3><p dir="RTL">&nbsp;این بورس تحصیلی عمدتا به دانشجویانی که از کشور های جهان سوم و یا در حال توسعه هستند اهدا میشود همچنین انجمن های خصوصی و یا دولتی متفاوتی وجود دارند که کمک هزینه هایی به دانشجویانی که هوش تحصیلی بالایی دارند ، ولی از لحاظ مالی از شرایط مساعدی برخوردار نیستند اهدا میکنند . از جمله ی این موارد میتوان به انجمن آمریکایی زنان دانشجو اشاره کرد که برای دانشجویان خانم غیرآمریکایی سالانه بین 18 تا 30 هزار دلار کمک هزینه تحصیلی تخصیص میدهد . </p><br /><p dir="RTL"><strong>تعدادی از دانشگاههایی که در امریکا به دانشجویان بین المللی بورس تحصیلی ارائه میکنند عبارتند از :</strong></p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; University of Arkansas Brandeis University </p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; Berea College Dartmouth College</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; Emory University </p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; Harvard University </p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; Illinois Wesleyan University scholarships </p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; Michigan State University</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; The University of Minnesota</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; The University of Nebraska-Lincoln</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; New York University</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; The University of Oregon</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; Wesleyan University&rsquo;s</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; The University of Wisconsin</p><p style="direction:rtl;"></p><p dir="RTL">البته لازم به ذکر است که شرایط مختلفی جهت اخذ بورسیه تحصیلی در این دانشگاهها وجود دارد که شخص میبایست شرایط دریافت اسکالرشیپ را به طور کامل مورد مطالعه قرار داده تا بتواند با آگاهی کامل از شرایط دانشگاه مقصد اقدام به تصمیم گیری کند.</p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی آمریکا:</span></h2><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; ترجمه ی مدارک تحصیلی </p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; ترجمه ی مدارک هویتی (شناسنامه و ... )</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; نامه ی پذیرش دانشگاه</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; اثبات تمکن مالی جهت تامین مخارج تحصیل و زندگی</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; داشتن مدرک زبان معتبر ( آیلتس 6.5 یا 7 )</p><p dir="RTL">&middot;&nbsp;&nbsp; ارائه ی گواهی عدم سوء پیشینه</p><br /><h2 dir="RTL"><span style="color:#990000;">تحصیل در سایر کشورها :</span></h2><p dir="RTL">متاسفانه به واسطه ی مسائل اخیر پروسه ی اعطای اقامت به دانشجویان ایرانی در آمریکا با سخت گیری های بسیاری مواجه شده است و حتی درخواست اقامت موقت اکثر افرادی که برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام میکنند نیز پذیرفته نمیشود و ریسک ویزای بالایی دارند. به همین دلیل اکثر افراد در ابتدای امر کشور کانادا ، انگلیس ، اتریش ، آلمان و یا سایر کشورهای پیشرفته ی اروپایی را برای گذراندن مقاطع تحصیلی خود مورد توجه قرار میدهند که البته لازم به ذکر است که شرایط تحصیل و کار در این کشور ها نیز بسیار مناسب بوده ، چرا که امکانات ویژه ای را در راستای افزایش سطح رفاه اجتماعی شهروندان خود در نظرگرفته اند.</p><p dir="RTL">کشور کانادا کشوری پهناور و مهاجر پذیر بوده &nbsp;اقتصاد قوی دارد و &nbsp;<a href="https://www.mohajerati.com/Services/51/%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84">تحصیل در کانادا</a> به دلیل بالا بودن فرصت های شغلی به نسبت نیروی کار فعال در این کشور، امتیازات ویژه ای را برای دانشجویان بین المللی جهت کاریابی پس از تحصیل ارائه میکند و با توجه به انگلیسی زبان بودن و نرخ بیکاری پایین در این کشور و همچنین شرایط ویژه ای که برای اجازه ی کار تمام وقت به شخص همراه دانشجو ارائه میکند مورد توجه افراد بسیاری قرار گرفته است.&nbsp;</p><br /><p dir="RTL" style="text-align:center;"><strong>به دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاههای با رنک بالا و معتبر در آمریکا و کشور خارجی دیگری را دارند توصیه میشود که اگر به دنبال کشوری پیشرفته ای برای تحصیل خود هستند و انتظار دارند که آینده ی تحصیلی و شغلی آنها در آن کشور تضمین شود حتما از وکلای مهاجرت مورد تایید و افراد کارآزموده ای که تجربه ی بالایی در این زمینه دارند مشورت گرفته و با چشمانی باز و اطلاعاتی دقیق و صحیح اقدام به تصمیم گیری کنند . چرا که با توجه به شرایط و علایق هر شخص کشور خاصی پیشنهاد میگردد .جهت دست یابی به پاسخ پرسشهای خود و همچنین کسب اطلاعات دقیق تر از شرایط زندگی و اخذ بورسیه تحصیلی در امریکا و سایر کشور ها میتوانید به دفاتر مهاجرت حقوقی معتبر مراجعه کرده و از تجربه ی بالای کارشناسان حقوقی مجرب و مشاوره ی تخصصی این حقوقدانان مسلط به امور بین المللی بهره مند شوید .</strong></p>
ثبت پرسش