پناهندگی استرالیا

11 نظر

پناهندگی استرالیاپناهندگی استرالیا، خطرات پناهندگی در کشور استرالیا و راه های جایگزین پناهندگی برای مهاجرت به استرالیا در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار خواهد گرفت. چگونه در استرالیا پناهنده شویم؟ شرایط پناهندگی استرالیا شامل چه مواردی می باشند؟ آیا با قوانین پناهندگی در استرالیا آشنایی دارید؟ روش های جایگزین پناهندگی برای مهاجرت به کشور استرالیا کدامند؟ پیش از آنکه به ادامه این مقاله بپردازیم لازم به ذکر است موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد و این مقاله صرفاً جهت افزایش آگاهی شما و اطلاع رسانی در خصوص خطرات و نکات مهم پناهندگی در استرالیا به عرض شما می رسد. بدیهی است که پناهندگی استرالیا راهی پرخطر و غیر قانونی  جهت مهاجرت به شمار می آید. چنانچه تصمیم مهاجرت به استرالیا به طرق قانونی دارید می توانید جهت بهره مندی از مشاوره تلفنی رایگان با موسسه ملک پور تماس حاصل فرمایید و از مشاوره متخصصان کارآمد مجموعه استفاده نمایید.

 

موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارایه می گردد.

 

مباحثی که در این مقاله به بحث گذاشته می شود شامل موارد زیر می باشد:

  • پناهندگی استرالیا و شرایط عمومی
  • پناهندگی استرالیا و کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی)
  • پناهندگی استرالیا و خطرات آن
  • پناهندگی استرالیا و مراحل آن
  • پناهندگی استرالیا و کیس های پناهندگی استرالیا
  • پناهندگی استرالیا و روش های جایگزین
  • سوالات متداول در زمینه پناهندگی استرالیا 
  • پناهندگی استرالیا و سخن پایانی

پناهندگی استرالیا

!!! لازم به ذکر است موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی در خصوص پناهندگی نداشته و این مقاله صرفاً در خصوص افزایش آگاهی شما نگاشته شده است.

پناهندگی استرالیا و شرایط عمومی

در خصوص پناهندگی استرالیا برخی از شرایط عمومی استرالیا را برای آگاهی شما بیان خواهیم کرد. استرالیا کشوری توسعه یافته در نیمکره جنوبی است. پایتخت این کشور کانبرا و بزرگترین شهر آن سیدنی است. مساحت کلی این کشور 7.692.024 کیلومتر مربع و تخمین جمعیت آن در سال 2019، 25.321.000 بوده است. این عدد بیانگر میزان تراکم پایین جمعیت می باشد. لازم به ذکر است که کشور استرالیا از نظر بزرگی مساحت، دارای رتبه پنجم جهان است. عمده اقتصاد این کشور متکی بر تجارت های مربوط به بازرگانی و کشاورزی است. کشور استرالیا در سال های اخیر، رده پانزدهم جهان را از نقطه نظر تولید ناخالص داخلی برخوردار بوده است. واحد پول این کشور دلار استرالیا (AUD) می باشد. زبان رسمی کشور گویش استرالیایی مبتنی بر زبان انگلیسی است. در ارتباط با محصولات اصلی استرالیا می توان به نی شکر، پنبه، غلات و گوشت اشاره کرد. مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی استرالیا دارای شرایط سختی است و حتی با احتمال بعید موفقیت در اخذ پناهندگی استرالیا، نمی توان انتظار شرایط زندگی نرمالی را داشت و باید پذیرفت که امکان رفت و آمد به کشور خود را برای مدت مدیدی از دست خواهید داد. بهتر است چنانچه قصد مهاجرت به استرالیا را دارید از راه های قانونی ممکن اقدام فرمایید.

اقامت ترکیه

پاسپورت استرالیا

پناهندگی استرالیا و کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی)

یکی از موضوعات مطروحه در باب پناهندگی، موضوع کنوانسیون ژنو می باشد. بر اساس تعریف کنوانسیون ژنو و بیانیه مربوطه در این زمینه که در سال 1948 به تصویب درآمد، افراد بدون هیچ تبعیضی حق برخورداری از حقوق بشر و آزادی های اساسی را دارند. بر این اساس، افرادی که بنا به دلایلی مانند تبعیض نژادی، مذهب، ملیت، عضویت در گروه های اجتماعی و یا داشتن عقاید سیاسی خاص از این حقوق منع شده اند می توانند به کشورهایی که به عضویت کنوانسیون ژنو پیوسته اند، درخواست پناهندگی داده و به عنوان پناهنده، اقامت این کشورها را اخذ نمایند. کشور استرالیا نیز به عضویت این کنوانسیون درآمده است و به همین دلیل به افراد واجد شرایط و مطابق با تعریف بین المللی از تعریف پناهنده، پناهندگی می دهد. اما در صورتی که فرد نتواند دلایل قانع کننده و قابل قبولی مبنی بر درخواست پناهندگی خود و آزار و اذیت در وطن ارائه دهد، درخواست پناهندگی وی با رد دولت استرالیا مواجه می شود و فرد موظف به ترک خاک استرالیا می باشد. همواره تعداد درخواست ها برای پناهندگی به استرالیا بالا بوده است، اما این کشور تعداد اندکی را پذیرفته است. در نمودار زیر می توانید میزان درخواست برای پناهندگی استرالیا را مشاهده نمایید.

 

پناهندگی استرالیا

آبی: تعداد کل درخواست های پناهندگی

قرمز: درخواست پناهندگی های رد شده

سبز: درخواست پناهندگی های پذیرفته شده

پناهندگی استرالیا و خطرات آن

بسیاری از افراد مهاجر به دلیل عدم اطلاع از قوانین مهاجرتی مربوط به استرالیا در دام افرادی که وعده های واهی و جذابی درباره پناهندگی استرالیا از راه های ورودی غیر قانونی ارائه می نمایند، گرفتار می شوند و گاهاً در این راه جان و مال خود را به خطر می اندازند. بنابر قوانین دولت استرالیا، چنانچه کسی از راه های غیر قانونی از جمله قایق به استرالیا ورود کند، بلافاصله به کشور متبوعه خود بازگشت داده می شود و هیچگونه حق پیگیری و اقدام بعدی پیرامون اسکان مجدد در استرالیا نخواهد داشت. راه های مهاجرت به استرالیا از طرق قانونی مهیاست که بهتر است پیش از تصمیم گیری از جوانب مختلف روش انتخابی خود را مورد بررسی قرار داده، اطلاعات کاملی بدست آورده و خطرات احتمالی مرتبط با آن راه را مدنظر قرار دهید. نمودار زیر آمار پناهندگان استرالیا را در سال های اخیر نشان می دهد. عدد 0 برای این شاخص، نشان دهنده کم ترین میزان پناهنده داخل یک کشور و 10 بیشترین میزان می باشد.

پناهندگی استرالیا

پناهندگی استرالیا و مراحل آن

اخذ اقامت استرالیا از طریق پناهندگی استرالیا به دو روش اصلی محقق می گردد. در اینجا به بیان روش ها و شرح توضیحاتی پیرامون آنها می پردازیم:

  • پناهندگی استرالیا به صورت طرح بشر دوستانه (SHP): این طرح مخفف عبارت Special Humanitarians Programme می باشد که بدین صورت است که افرادی که در کشور تابعه خود در معرض آزار و یا تبعیض قرار گرفته اند، می توانند به واسطه طرح بشر دوستانه یعنی مورد حمایت قرارگرفتن از سوی یک شهروند استرالیایی و یا سازمان عمومی در کشور استرالیا درخواست ویزای پناهندگی دهند که البته ادعا و سلامت روحی و جسمی شخص در مرحله نخست باید مورد بررسی قرار گیرد.
  • پناهندگی استرالیا با عنوان فرد پناهجو: افرادی که در کشور تابعه خود به دلایل تبعیض نژادی، عقاید مذهبی خاص، عقاید سیاسی، عضویت در گروه های اجتماعی و دلایل این چنینی تحت تعقیب و پیگرد قانونی قرار دارند و برای حفظ جان خود نیازمند اقامت در کشوری دیگر هستند می توانند از این طریق اقدام کنند. پس از ارائه درخواست پناهندگی استرالیا برای شخص مهاجر زمان مصاحبه تعیین می شود و در این زمان متقاضی پناهندگی استرالیا باید مدارک خود را مبنی بر تایید ادعایش ارائه نماید. این مقاله توسط مشاوران موسسه ملک پور نگارش گردیده و هر گونه کپی برداری از آن حرام می باشد و منع قانونی دارد.

فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی استرالیا

فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی استرالیا

پناهندگی استرالیا و کیس های پناهندگی استرالیا

به مواردی که شخص عنوان می دارد و یا مجموعه ای از دلایل، گفته ها و خواسته هایی که شخص پناهنده به مقامات و مسئولان دولتی مرتبط با پناهندگی استرالیا ارائه می نماید، کیس گفته می شود. این بدین معناست که شخص پناهنده ممکن است که به علل مختلف از جمله تبعیض نژادی، عضویت در گروه های سیاسی خاص، مذهبی، عقیدتی و... امکان زندگی در کشور خود را نداشته باشد و در جلسه مصاحبه باید بتواند مستندات و دلایل ادعای کیس پناهندگی عنوان شده خود را جهت درخواست پناهندگی استرالیا ارائه نماید. مدت زمان پروسه بررسی کیس های پناهندگی استرالیا در حدود ۶ تا ۱۰ ماه به طول می انجامد.

یکی از انواع کیس های پناهندگی، کیس مذهبی می باشد. در سال های اخیر، سودجویان روشی را باب کرده اند که بر اساس آن مسلمانان ابراز می دارند که به دلیل ملحق شدن به دین مسیحیت در معرض خطر جانی و آزار از سوی دولت ایران قرار گرفته اند و لذا درخواست پناهندگی استرالیا را دارند. لازم به ذکر است با توجه به کذب بودن این ادعا، اکثراً قابل اثبات از سوی فرد پناهجو نمی باشد و مورد قبول نیست.

پناهندگی براساس جنگ از دیگر کیس های پناهندگی است که براساس آن افرادی که در کشور خود بدلیل جنگ در خطر می باشند می توانند به کشورهای عضو کنوانسیون ژنو پناه بیاورند.

پناهندگی سیاسی کیسی است که در آن فرد به دلیل عضویت در گروهک های سیاسی خاص از نظر جانی در خطر می باشد.

پناهندگی اجتماعی نیز کیسی است که در آن فرد در کشورش زندگی سختی داشته و به جهت داشتن زندگی بهتر به کشور دیگر پناه می آورد.

پناهندگی استرالیا و روش های جایگزین

با توجه به روش پرخطر پناهندگی استرالیا، به شما پیشنهاد می شود که پیش از تصمیم گیری بابت اقدام به این روش، به بررسی و مطالعه پیرامون روش های قانونی جایگزین مهاجرت به استرالیا بپردازید. در ادامه به ذکر و توضیح اجمالی روش های جایگزین پناهندگی استرالیا می پردازی، جهت بررسی کامل تر روش های ممکن جهت اخذ اقامت استرالیا به مقاله زیر رجوع فرمایید:

اقامت ترکیه

پاسپورت استرالیا

پناهندگی استرالیا و راه جایگزین از طریق کار

امکان اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای کار استرالیا معمولاً به مهارت های ارزنده شخصی، تجربه بالای کاری، سطح مناسب زبان و مدارک تحصیلی شخص بستگی دارد. ویزاهای کاری استرالیا انواع مختلفی دارند از جمله ویزای (۱۸۹) و ویزای (۱۹۰). ویزای ۱۸۹ مختص افرادیست که به صورت مستقل و شخصاً، اقدام به مهاجرت می کنند و از سوی استرالیا و یا خانواده خود و یا کارفرمای استرالیایی حمایت نمی شوند. ویزای ۱۹۰ استرالیا حالتی است که فرد متقاضی کار، امکان پذیرش از یکی از استان های استرالیا را داشته باشند. شرط سنی ۱۸ تا ۵۰ سال، بازار کار مناسب مرتبط با رشته تحصیلی فرد مهاجر، حداقل مدرک 6/5 زبان و سلامت روحی و جسمی از جمله شرایط مورد نیاز اخذ ویزای کار استرالیا می باشند. یکی از موارد مهم جهت بررسی مهاجرت کاری به هر کشوری بررسی نرخ بیکاری در آن کشور می باشد. نمودار زیر نرخ بیکاری کشور استرالیا را در چند سال اخیر نشان می دهد:

پناهندگی استرالیا

پناهندگی استرالیا و راه جایگزین از طریق تحصیل

یکی از روش های مورد علاقه مهاجرت به استرالیا، از طریق تحصیل در این کشور می باشد. برای برخورداری از این نوع ویزا باید شخص متقاضی پذیرش یکی از دانشگاههای معتبر استرالیا را بتواند بگیرد. پس از فارغ التحصیلی، مدت زمان معینی در اختیار شخص قرار می گیرد تا بتواند کار مناسبی را پیدا کند و به واسطه آن بتواند اقامت استرالیا را دریافت کند.

پناهندگی استرالیا و راه جایگزین از طریق سرمایه گذاری 

سرمایه گذاری یکی از بهترین روش های جایگزین پناهندگی استرالیا جهت اخذ اقامت این کشور به شمار می رود. پس از اقدام از این طریق، ابتدا مجوز اقامت موقت برای فرد صادر می شود و در این مدت شخص باید تجارت خود را بسط دهد و به درآمدزایی و گردش مالی ۵۰۰ هزار دلار استرالیا در سال برسد. در صورت نیاز به اخذ اطلاعات کامل در باب سرمایه گذاری در استرالیا می توانید مقالات ما را با کلید واژه ملک پور جستجو کرده و مطالعه بفرمایید.

اقامت ترکیه

سرمایه گذاری در استرالیا

پناهندگی استرالیا و راه جایگزین از طریق ازدواج

مهاجرت از طریق ازدواج از دیگر روش های جایگزین پناهندگی استرالیاست. جهت اخذ اقامت استرالیا از این طریق، باید یکی از زوجین تبعه کشور استرالیا باشند. پس از ارائه این درخواست، شخص متقاضی باید بتواند مدارک اثبات روابط گذشته را ارائه نماید و پس از آن نیز باید روابط زوجین برای اثبات حقانیت ازدواج به مدت زمان مورد نیاز ادامه یابد.

پناهندگی استرالیا و راه جایگزین از طریق تولد

اخذ تابعیت از طریق تولد از دو سیستم خاک و خون پیروی می کند. در سیستم خاک فرزندی که در خاک کشوری بدنیا بیاید می تواند اقامت و تابعیت آن را دریافت کند و در سیستم خون فرزند تابعیت خود را از پدر و مادر دریافت می کند. کشور استرالیا بر طبق سیستم خاک می باشد و فرزند که در خاک استرالیا بدنیا می آید می تواند تابعیت استرالیا را دریافت نماید.

در انتها توصیه می گردد ویدیوی گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را تهیه نموده و با مشاهده آن شرایط خود را برای مهاجرت از طرق مختلف به همه کشورها بررسی کنید و مانند یک وکیل مهاجرت بهترین روش را برای مهاجرت خود انتخاب کنید.

اقامت ترکیه

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

سوالات متداول در زمینه پناهندگی در استرالیا

✅ آیا با پناهندگی در استرالیا می توان تابعیت این کشور را اخذ نمود؟

تنها بخش کمی از متقاضیان پناهندگی که مشکل جدی و واقعی برای فرار و ترک کشور خود دارند (جنگ زدگی، خطر مرگ، ...) می توانند در کشور استرالیا و سایر کشورها پناهنده شوند و باقی این افراد به اصطلاح دیپورت خواهند شد.

✅ آیا پناهندگی در استرالیا روش خوبی محسوب می شود؟

خیر. بدلیل عدم امکان بازگشت به کشور مبدا، خطرات مسیر، دشواری زندگی در کمپ، تضمینی نبودن قبولی درخواست پناهندگی و وجود روش های جایگزین، روش پناهندگی در استرالیا به هیچ وجه توصیه نمی شود.

✅ آیا کشور استرالیا جزو پذیرندگان کنوانسیون ژنو محسوب می شود؟

بله. کشور استرالیا جزو کشورهای تابع این کنوانسیون محسوب می شود.

✅ خدمات موسسه ملک پور در باب پناهندگی چیست؟

موسسه ملک پور پناهندگی را روش نادرستی دانسته و هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.

 

_____________________ پناهندگی استرالیا و سخن پایانی _____________________

پناهندگی استرالیا، مراحل پناهندگی در کشور استرالیا و به طور کلی خطرات پناهندگی از جمله مواردی بودند که در این مقاله مورد تحلیل و بررسی قرار گرفتند. لازم به ذکر است که با توجه به خطرات پناهندگی استرالیا از یک سو و شرایط بحرانی پناهجویان در کمپ های اقامتی از سوی دیگر که مدت زمان مشخصی نیز برای آن نمی توان در نظر گرفت، موسسه ملک پور، همراهان خود را از انتخاب مسیر پناهندگی استرالیا منع می کند. افراد به دلایل مختلف تصمیم به مهاجرت و ترک کشور خود می گیرند اما منطقی است که برای اخذ اقامت کشور مدنظر، به روشی قانونی، عملی و آینده دار اقدام نمایند. بی تردید می توانید جهت رفع سوالات و ابهامات ذهنی خود پیرامون مهاجرت با کارشناسان مجرب موسسه ملک پور تماس حاصل فرموده و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید. همچنین در قسمت "ثبت پرسش" در انتهای مقاله می توانید نظرات و سوالات خود را در باب پناهندگی استرالیا مطرح سازید و در کمتر از 12 ساعت پاسخ خود را دریافت کنید.

امتیاز 4.15 از 5 ( 18 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
صادق
سلام خسته نباشید اگر از طریق پناهندگی استرالیا وارد این کشور شوم اجتزه کار و تحصیل را خواهم داشت؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب در خصوص پناهندگی به دلیل خطراتی که دارد خدماتی نداریم با تماس گرفتن با کارشناسان اطلاعات خود را کامل توضیح دهید که از طریق کار یا تحصیل و به صورت قانونی اقدام فرمایید.
عمادصالحی
با سلام.ایا پس از پناهندگی در استرالیا، می توان تحصیل کرد و در حین تحصیل کار کرد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت دوست عزیز، ابتدا خوب است تا شرایط پناهندگی و سختی ها و خطرات این روش را در نظر داشته باشید و از روش های قانونی اقدام به مهاجرت نمایید. اما به طور کلی امکان تحصیل و کار پس از پذیرش شرایط شما وجود دارد.
Zinatullah Ghanizada
My dear friend, I want you to give me a place in Australia as an asylum seeker.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
hi and welcome to mie we are sorry that announce that mie institute doesn't do anything about asylum, you can move to australia by legal ways, please contact us by our number our staff will guide you. thanks
محمد احسان نورزاد
سلام من نظامی هستم و زندگی کردن بر من در افغانستان زیاد خطرناک است
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز موسسه ملک‌پور در زمینه پناهندگی ارائه خدمات و مشاوره ندارد
Hussain Ahmadi
با سلام و احترام کسی قبلا به استرالیا مهاجرت کرده و اقامت دایم ان کشور را گرفته ازدواج کرده ایا می تواند همسر خود را به ان کشور انتقال دهد یا نه اگر می تواند روش های انتقال ، چگونه است
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله شما می توانید برای همسرتان نیز درخواست اقامت دهید.
عبدالقدیر ولد عبداصمت ابراهیمی
میخواهم برم کمک کنید نظامی استم مدرک هم دارم جانم در خطر است
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام دوست عزیز موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی ارائه خدمات و مشاوره ندارد
عبدالقدیر ولد عبداصمت ابراهیمی
میخواهم برم کمک کنید نظامی استم مدرک هم دارم جانم در خطر است
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی ارائه خدمات و مشاوره ندارد
ابراهیم مهدیزاده هستم
سلام عرض ادب بنده ۳۵ ساله،مدرک دانشگاهی ندارم ۲فرزند زیر 6سال دارم خانومم لیسانس حقوق داره،بنده تو کار نقاش ساختمان هستم،برای مهاجرت وساختن آینده بهتر برای فرزندانم،کدوم کشور واز چ صورت پیشنهاد میکنید سرمایه زیادی ندارم،با تشکر
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز اگر شما از سطح زبان خوبی برخوردار باشید و بتوانید از پس هزینه های زندگی تان بربیایید داز کشورهای اروپایی می توانید پذیرش تحصیلی دریافت بکنید ولی منوط به دانش زبان و پشتوانه مالی مناسب هست.
Amir Mohammad yousofi
برای وضعیت امنیتی افغانستان میخواهم بیروم برای ادامه تحصیل برای وضعیت اقتصادی
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز برای اینکه شما را درست تر راهنمایی بکنیم نیازمند به اطلاعاتی چون سن، مدرک تحصیلی، سطح زبان و پشتوانه مالی تان هستیم. پیشنهاد می کنم حتما با موسسه تماس بگیرید تا شرایط عمومی شما بصورت کامل بررسی شود. https://officialmalekpour.net/contact
علی مرادی
سلام وقت بخیر میخواهم ثبت نام ویزا بشردوستانه استرالیا اقدام
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز موسسه MIE در مورد پناهندگی خدماتی ندارد.
ابوالفضل یوسفی
سلام خسته نباشید ببخشید امکانش هست از طریق درس های برنامه نویسی طراحی وبسایت به کشور استرالیا پناهنده بشیم چون در ایران زندگی سخت و دشوار است و میخام آینده مو در استرالیا بسازم من سنم ۱۸ سالمه و مدارک پایان دوره طراحی سایت دارم آیا امکانش هست لطفاً راهنمایی کنید
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز سن شما مناسب تحصیل است. بهترین راه اخذ پذیرش تحصیلی می باشد.
مشاوره رایگان