پناهندگی دانمارک

18 نظر

پناهندگی دانمارک، شرایط مهاجرت قاچاقی به دانمارک، اقدامات لازم جهت پناهندگی در کشور دانمارک و نحوه مهاجرت قاچاقی به دانمارک در این مقاله مورد تحلیل و بررسی دقیق علمی قرار می گیرد. سوالات متداولی در باب پناهندگی در کشور دانمارک بیان می شود: برای پناهندگی دانمارک چه اقداماتی لازم است؟ آیا دانمارک پناهنده می پذیرد؟ امروزه پناهندگی دانمارک یکی از موضوعاتی است که توجه بسیاری از مهاجران را به خود جلب کرده است. افراد اغلب به دلیل عدم اگاهی از خطرات پناهندگی اقدام به انتخاب این مسیر برای مهاجرت می نمایند و نه تنها جان خود بلکه جان اعضای خانواده خود را به خطر می اندازند. این مقاله که توسط کارشناسان موسسه ملک پور در باب پناهندگی دانمارک به نگارش علمی درآمده است. موسسه ملک پور با بیش از 15 سال سابقه درخشان در امر مهاجرت هیچگونه خدماتی در خصوص پناهندگی ندارد، اما جهت بررسی شرایط خود و اقدام از روش های دیگر مهاجرت می توانید با مشاورین موسسه تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید.

موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارایه می گردد.

مباحثی که در این مقاله مورد بررسی قرار میگیرد:

  • پناهندگی دانمارک و شرایط عمومی
  • پناهندگی دانمارک و کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی)
  • پناهندگی دانمارک و خطرات آن
  • پناهندگی دانمارک و مراحل آن
  • پناهندگی دانمارک و کیس های پناهندگی دانمارک
  • پناهندگی دانمارک و روش های جایگزین
  • سوالات متداول
  •  

تماس با ماپناهندگی دانمارکپناهندگی دانمارک و شرایط عمومی

پناهندگی دانمارک پر خطر ترین و پر ریسک ترین روش مهاجرت به دانمارک برای متقاضیان می باشد. سالانه افراد بسیاری بدون در نظر گرفتن خطرات و عواقب جبران ناپذیر مسیر پناهندگی اقدام به پناهندگی دانمارک می نمایند که گاهاً عواقب جانی و مالی بسیاری برای متقاضی در پی خواهد داشت. افراد در صورتی که در خاک دانمارک باشند می توانند درخواست پناهندگی دهند. در صورتی که کیس پناهندگی دانمارک افراد در کشور پذیرفته شود، می توانند به عنوان پناهجو در این کشور باقی بمانند. در غیر این صورت افراد نمی توانند خارج از خاک دانمارک از طریق کنسولگری درخواست دهند. لازم به ذکر است که دانمارک اخیراً بسیاری از کیس های پناهندگی را رد کرده است. در این بین افراد سودجو بسیاری برای منفعت خود افراد را گمراه کرده و گاهاً آنها را بدون آگاه سازی از شرایط پر خطر پناهندگی تشویق به پناهنده شدن می نمایند. این مقاله که توسط مشاوران موسسه ملک پور جهت آگاهی شما عزیزان از خطرات پناهندگی دانمارک به نگارش درآمده است، نه تنها پناهندگی دانمارک را پیشنهاد نمی کند بلکه نسبت به این موضوع شما را منع می دارد. نمودار کل درخواست های پناهندگی دانمارک و درخواست های پذیرفته شده در دانمارک(نمودارسبز: کیس های پذیرفته شده - نمودار نارنجی: کیس های رد شده)

پناهندگی دانمارک

پناهندگی دانمارک و کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی)

یکی از مهم ترین مسائلی که برای پناهندگی دانمارک باید در نظر داشت، عضویت این کشور در کنوانسیون ژنو می باشد. دانمارک از اولین کشورهایی است که کنوانسیون ژنو را امضاء نمود و عضویت رسمی در این کنوانسیون را پذیرفته است. سازمان ملل متحد در (کنوانسیون پناهندگی) پناهنده را تعریف کرده است. این سازمان حق و حقوق افراد پناهنده را برای کشورهای عضو این کنوانسیون تعیین نموده است. کشورها طبق قانون موظف به انجام مسئولیت های تعیین شده در قبال پناهندگان می باشند. پناهندگی دانمارک شرایط و قوانین مطابق با این کنوانسیون را دارد. طبق ماده قانون این کنوانسیون حق پناهندگی دانمارک از جنایتکاران و افراد نقض کننده حقوق بشر سلب می شود. این قانون به کشور دانمارک اجازه اخراج افراد نالایق را می دهد. پناهجویان برای اقدام به پناهندگی در دانمارک موظف به اثبات دلیل پناهندگیشان می باشند و در صورت رد دلیل درخواست و یا اثبات به دلیل دروغین، مجازات و محاکمه شدنشان قطعی است. کنوانسیون ژنو شرایط و قوانین خاصی را برای پناهجویان تنظیم کرده است که شامل افرادی می گردد که کیس پناهندگی دانمارک آنها پذیرفته شده باشد.

  • امکان استفاده و دسترسی رایگان به مراقبت های پزشکی و خدمات درمانی کشور دانمارک برای پناهندگان.
  • امکان استفاده رایگان از خدمات آموزشی و فرهنگی مانند استفاده از مدارس رایگان در تمامی مقاطع تحصیلی برای پناهجویان و خانواده آنها، استفاده رایگان از دوره های زبان دانمارکی.
  • امکان استفاده رایگان از وسائل نقلیه عمومی (اتوبوس، تراموا، تاکسی و...)
  • اعطای حقوق مختصر به پناهجویان برای گذراندن امرار معاش
  • امکان استفاده از خدمات رفاهی دانمارک مانند درخواست وام، ایجاد اشتغال و...

پناهندگی دانمارک و خطرات آن

نکته بسیار مهم در پناهندگی دانمارک، عدم قبول و پذیرش کمتر نسبت به سایر کشورهای اتحادیه اروپا در باب پذیرش پناهندگان می باشد. اخیراً این کشور پناهندگان بسیاری را که درخواست پناهندگی دانمارک داشتند، رد نموده است. همین موضوع را می توان یکی از ریسک های پناهندگان دانست که احتمالاً بالایی در رد درخواست آنها می باشد. راه  پناهندگی دانمارک که اغلب توسط قاچاقچیان و افراد سودجو اجرا می گردد، عموماً از راه های غیر قانونی به انجام رسیده و از راه های صعب العبور افراد را به این کشور می رسانند که خود باعث به خطر انداختن جان متقاضیان و خانواده هایشان می شود. اقدام به پناهندگی دانمارک جدا از خطرات جانی برای متقاضیان، خطرات مالی بسیاری نیز دارد و اغلب افراد در این راه با توجه به خطرات مسیر و همچنین طول مدت انتظار در کمپ ها، سرمایه خود را به دلایل مختلفی از دست می دهند. بنابراین پناهندگی دانمارک خطرناک ترین راه مهاجرت به این کشور می باشد. لازم به ذکر است پناهجویان مجاز به کار نیستند و بزرگسالان مجاز به تحصیل در دانمارک نمی باشند.

پناهندگی دانمارک و مراحل آن

متقاضیان برای پناهندگی دانمارک باید مراحل خاصی را پشت سر بگذارند و تا پذیرش درخواست خود توسط دولت منتظر بمانند. پناهندگان در صورتی می توانند از خدمات ارائه شده کشورها برای پناهندگان استفاده نمایند که درخواستشان قبول شود. برای اقدام به پناهندگی دانمارک متقاضیان موظف به اثبات پناهندگی شان می باشند و باید ثابت کنند که زندگی و جانشان در کشور مبدأ خود در خطر می باشد و با توجه به دلایل قابل قبول پناهندگی از جمله مذهب، نژاد، دلایل سیاسی و حتی جنسیتی اقدام به پناهندگی نموده اند. پس از ورود به دانمارک و درخواست پناهندگی دانمارک متقاضیان باید تا بررسی های لازم و قبولی درخواستشان در کمپ های مربوطه منتظر بمانند. تا زمانی که افراد در کمپ ها به سر می برند خدماتی به آنها اعطا نمی گردد و تنها اجازه سکونت موقت دارند. البته لازم به ذکر است که زندگی کردن در کمپ ها بسیار دشوار می باشد.

این مقاله توسط کارشناسان موسسه ملک پور در باب پناهندگی کشور دانمارک به نگارش علمی درآمده است و تمامی مطالب آن با توجه به قانون این کشور جمع آوری شده است. در این راستا جهت بالا بردن اطلاعات شما عزیزان در باب مهاجرت به دانمارک، موسسه ملک پور ویدیو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را تهیه کرده است و در اختیار شما عزیزان قرار داده است.

اقامت ترکیه

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

 

مراحل درخواست پناهندگی در کشور دانمارک به شرح زیر می باشد:

ثبت نام: مرحله اول برای درخواست پناهندگی دانمارک برای متقاضیان، معرفی خود به اولین ایستگاه پلیس این کشور می باشد. متقاضی باید در این مراجعه برای درخواست پناهندگی خویش دلیل قانع کننده ارائه دهد. پلیس پس از درخواست با متقاضیان مصاحبه اولیه به عمل می آورد. از متقاضیان اثر انگشت گرفته شده و سوالاتی در باب مسیر سفر پناهجو و همچنین دلیل پناهندگی دانمارک پرسیده می شود. پس از آن متقاضی به اردوگاه ها (کمپ ها) هدایت می شوند.

پر کردن فرم در مرکز sandholm: پس از درخواست در اداره پلیس و اعطای کمپ، متقاضیان ملزم به پر کردن فرم خاصی از سوالات در باب علت پناهندگی دانمارک می باشند. پر کردن این فرم یکی از مهم ترین مراحل درخواست می باشد زیرا متقاضیان باید بطور دقیق دلایل پناهندگی دانمارک را شرح دهند. پر کردن این فرم در مرکز sandholm انجام می گیرد. پر کردن این فرم بسیار مهم و حیاتی است و به متقاضی امکان این داده می شود که از وکیل استفاده نمایند.

مصاحبه ابتدایی با پناهجو: در اولین مصاحبه با پناهجو در دانمارک بیشتر انگیزه فرد مورد پرسش قرار می گیرد. قبل از سال ۲۰۱۶ این مصاحبه پس از درخواست اولیه در مدت کوتاهی انجام می گرفت ولی اخیراً این زمان بین ۸ ماه الی ۲ سال می باشد. بر اساس پرسش های اولیه، اداره مهاجرت تصمیم می گیرد که آیا درخواست شما برای پناهندگی دانمارک مورد رسیدگی قرار بگیرد یا خیر. درخواست ها می تواند به دلایل مختلف رد شود. برای مثال اگر قبلا در کشور دیگری انگشت نگاری کرده باشید یا اگر اداره مهاجرت دانمارک درخواست شما را بی اساس بشمارد، به این معنی است که نمی توانید پناهندگی دانمارک را دریافت نمایید.

مصاحبه دوم: این مصاحبه بسیار دقیق است و ممکن است یک روز به طول انجامد. بر اساس فرم متقاضی و اطلاعات کلی از کشور مبدأ متقاضی، اداره مهاجرت تصمیم به موافقت با درخواست پناهندگی دانمارک می گیرد.

درخواست تجدید نظر: اگر ادعای پناهندگی دانمارک توسط اداره مهاجرت رد شود، به طور خودکار توسط هیئت تجدید نظر پناهندگی، مجدد موارد درخواست پناهندگی ارزیابی خواهد شد. در این مرحله به متقاضی امکان اخذ وکیل برای دفاع داده می شود. اغلب در این مرحله جلسه ای بنا بر دادرسی تشکیل می گردد که پناهندگان می توانند با وکیل و مترجم ملاقات داشته باشند. متقاضی برای پناهندگی دانمارک می تواند یک بار درخواست تجدید نظر دهد. این امکان وجود دارد که درخواست قبول شود و یا مجدد رد شود. در صورت رد مجدد توسط اداره مهاجرت دانمارک، پناهجو موظف به ترک خاک این کشور می باشد. همچنین متقاضیان می توانند به سازمان ملل برای عدم پذیرش درخواست پناهندگی دانمارک شکایت نمایند.

پناهندگی دانمارک و کیس های پناهندگی دانمارک

پناهندگی دانمارک یکی از اقدامات فوق العاده پرریسک می باشد. این راه برای متقاضیان نه تنها پرخطر می باشد بلکه پیچیدگی های حقوقی خاص خود را دارد. اخیراً کشور دانمارک بسیاری از درخواست های پناهندگی متقاضیان را رد کرده است و یا با سخت گیری بسیار زیادی درخواست های پناهندگی دانمارک را قبول می کند. مدت زمان رسیدگی به پرونده های پناهندگی دانمارک به طور معمول ۹ ماه الی ۲ سال به طول می انجامد. این زمان به نسبت کشورهای دیگر در اتحادیه طولانی تر است.. هدف از طولانی نمودن رسیدگی به درخواست ها و یا سخت گیری بر روی پرونده های پناهندگی، عموماً بازگرداندن اشخاصی است که کیس دروغین ارائه داده اند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که کشور دانمارک از سال ۲۰۱۶ شرایط دریافت پناهجویان را بسیار دشوارتر از کشورهای دیگر ساخته است. مقایسه درخواست های پذیرفته شده پناهندگان در دانمارک و اتحادیه اروپا:

 

ملیت

پذیرفته شدگان در دانمارک

پذیرفته شدگان در اتحادیه اروپا

سوریه

۹۶

۹۵

اریتره

۹۷

۹۲

ایران

۴۰

۵۲

عراق

۸

۵۶

افغانستان

۱۶

۴۸

سومالی

۹

۶۸

کشورهای دیگر

۳۶

۴۶

 

نمودار پذیرش پناهجویان در دانمارک در سال های اخیر:

پناهندگی دانمارک

پناهندگی دانمارک و روش های جایگزین

پناهندگی دانمارک یکی از راه های غیر منطقی برای مهاجرت به این کشور می باشد. در حال حاضر دانمارک یکی از کشورهای مهاجر پذیر اروپا به حساب می آید. پناهندگی دانمارک اشتباه ترین انتخاب در جهت مهاجرت به این کشور باشد. دانمارک یکی از شادترین کشورهای جهان می باشد و از نظر وضعیت اقتصادی نیز از پر رونق ترین کشورها شناخته شده است. بنابراین روش های مناسب و نسبتاً ارزانی برای مهاجرت به این کشور وجود دارد، که می تواند منجر به اخذ اقامت و تابعیت دانمارک شود. راه های مهاجرت قانونی به کشور دانمارک را می توان به مهاجرت از طریق کار، مهاجرت از طریق تحصیل و همچنین سرمایه گذاری در دانمارک، تولد و ازدواج تقسیم نمود که تمامی این راه ها می تواند منجر به اخذ اقامت کشور دانمارک شود. در حال حاضر در مقابل پناهندگی دانمارک مناسب ترین روشی که می توان برای مهاجرت به این کشور جایگزین نمود، اقدام از طریق تحصیل می باشد. تحصیل در دانمارک یکی از ارزان ترین روش های مهاجرتی می باشد، که می تواند منجر به اخذ اقامت دانمارک برای متقاضی و همراهانش شود.

نمودار مهاجرت تحصیلی به دانمارک از سال ۲۰۰۷ الی ۲۰۱۷:

پناهندگی دانمارک

 

جهت مطالعه بیشتر نسبت به روش های اقدام مهاجرت قانونی به دانمارک می توانید به لینک های زیر رجوع فرمایید:

 

سوالات متداول

✔️ آیا با پناهندگی در دانمارک می توان به تابعیت این کشور دست یافت؟
تنها بخش کمی از متقاضیان پناهندگی که مشکل جدی و واقعی برای فرار و ترک کشور خود دارند (جنگ زدگی، خطر مرگ، ...) می توانند در کشور دانمارک و سایر کشورها پناهنده شوند و باقی این افراد به اصطلاح دیپورت خواهند شد.

✔️ آیا پناهندگی در دانمارک روش خوبی است؟
خیر. بدلیل عدم امکان بازگشت به کشور مبدا، خطرات مسیر، دشواری زندگی در کمپ، تضمینی نبودن قبولی درخواست پناهندگی و وجود روش های جایگزین، روش پناهندگی در دانمارک به هیچ وجه توصیه نمی شود.

✔️ آیا کشور دانمارک کنوانسیون ژنو را پذیرفته است؟
بله. کشور دانمارک جزو کشورهای تابع این کنوانسیون محسوب می شود.

✔️ خدمات موسسه ملک پور در باب پناهندگی در دانمارک چیست؟
موسسه ملک پور پناهندگی را روش نادرستی دانسته و هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.

 

_____________________ و سخن پایانی _____________________

پناهندگی دانمارک و مهاجرت قاچاقی به دانمارک همانطور که به تحلیل آن در طول مقاله پرداختیم راهی پرخطر برای مهاجرت می باشد. پناهندگی دانمارک، با توجه به شرایط راه ها در رسیدن به این کشور، پروسه پر خطری می باشد. پناهندگ دانمارک می تواند خطرات مالی و حتی جانی نیز برای متقاضیان و همراهانشان در پی داشته باشد. در صورت سالم رسیدن به مقصد نیز، با توجه به شرایط نامساعد کمپ ها و طولانی بودن زمان انتظار برای قبولی درخواست، افراد اغلب در کمپ ها دچار بیماری های و مشکلات بهداشتی می گردند. بنابراین پناهندگی دانمارک به هیچ عنوان توصیه نمی شود و بهتر است که متقاضیان از طریق راه های قانونی اقدام به مهاجرت به این کشور نمایند. برای مثال یکی از راه های بسیار مناسب برای مهاجرت به دانمارک را می توان تحصیل در این کشور نام برد. لازم به ذکر است موسسه ملک پور هیچگونه خدماتی در خصوص پناهندگی دانمارک ندارد و شما عزیزان جهت بررسی شرایط خود و اقدام از روش های قانونی مهاجرت به دانمارک، می توانید با مشاورین موسسه تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید. همچنین در بخش "ثبت پرسش" نیز می توانید سوالات خود را مطرح ساخته و پاسخ آن را در مدت زمان کوتاهی دریافت کنید.

امتیاز 4.14 از 5 ( 15 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
صادق عرب
با سلام ممنون از مقاله عالی شما. من تا پیش از خواندن این مقاله قصد مهاجرت از طریق پناهندگی دانمارک رو داشتم اما الان فکر میکنم امکان تحصیل در دانمارک برای من فراهم باشد. من ۲۸ ساله هستم لیسانس مدیریت و ممنون میشم در این زمینه من رو راهنمایی بفرمایید.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز خیلی خوشحالیم که یکی از امن ترین راه های مهاجرت را انتخاب کرده اید و اگر درست راهنمایی بشید حتما می توانید موفق شوید. باتوجه به رزومه ای که می فرمایید شرایط عمومی شما خیلی خوب است و می توانید با ویزاهای تحصیلی اقدام نمایید. یکی از مزیت های تحصیل در دانمارک این است که شانس ورود شما به بازار کار را بسیار افزایش می دهد. پیشنهاد می کنم حتما با موسسه تماس بگیرید تا شرایط عمومی شما بصورت رایگان بررسی شود. موفق باشید.
خیریه‌ موسوی
سلام شما برای کار در دانمارک هم اقدام دارید ؟؟ جاب آفر اروپا آیا شمال دانمارک هم میشه ؟؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. بحث کاریابی بسته به شرایط متقاضی است و در برخی از مشاغل امکان کاریابی وجود دارد. بهتر است رزومه خود را با مشاورین موسسه در میان بگذارید تا بهترین گزینه را به شما پیشنهاد دهند.
mina
سلام ممنونم از مقاله خوب شما. نظر من در رابطه با پناهندگی عوض شد واقعا. بخوام واسه دانمارک کاری اقدام کنم، میتونم با ۳۰ سال سن ویزای تحصیلی بگیرم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. بسیار عالی. بله، در صورتی که سطح زبان خوبی داشته باشید می توانید برای تحصیل دوره لیسانس و یا فوق لیسانس در دانمارک اقدام داشته باشید.
حسن احدی
درود ممنون از مطالب مفیدتون راستش من فکر میکردم بهترین راه پناهندگی هست ولی اصلا این خطراتش رو در نظر نگرفته بودم و کلا نظرم تغییر کرد چطور میتونم با شما مشاوره اختصاصی داشته باشم؟؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز برای دریافت مشاوره با شماره02149196000 تماس حاصل نمایید.
ماریا
سلام، اگر پناهندگی نریم، آیا راه دیگه ای میتونیم بریم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز بله مسیرهای بهتری برای مهاجرت وجود دارد.‌ پیشنهاد میکنیم با موسسه تماس بگیرید تا کارشناسان بصورت رایگان شرایط شما را بررسی نمایند.
امیرمحمد
با سلام. من تصمیم دارم پناهندگی دانمارک را بگیرم. برای این مسیر چقدر باید هزینه کرد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز. موسسه MIE هیچگونه فعالیت و اقدامی برای روش پناهندگی نداشته و این روش را پیشنهاد نمیکند.
میترا یاوری
سلام من قصد مهاجرت از طریق پناهندگی به دانمارک را داشتم اما با وجود این مقاله عالی متوجه شدم که می‌شود از راه تحصیلی اقدام کرد که راه مطمئن تری هست
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
درود بر شما دوست عزیز. خوشحالیم که این مقاله برای شما مفید بوده و امیدواریم در مسیر پیش روی خود موفق باشید و در کنار شما خواهیم بود.
فاطمه یزدانی
سلام و عرض ادب در مورد پناهندگی میخاستم اقدام کنم ولی با این مقاله عالی شما ترجیح دادم از طریق تحصیل اقدام کنم ممنونم‌
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. بسیار عالی دوست عزیز، امیدواریم همیشه موفق و پیروز باشید.
Farzan
من برادرم ۱۰ سال پیش میخواست برای پناهندگی در دانمارک اقدام کنه، اما بعدش از طریق تحصیلی اقدام کرد و الان پاسپورتش رو هم گرفته،، واقعا پناهندگی اصلا روش مناسبی نیست
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام. سپاس از به اشتراک گذاشتن تجربه خوب شما. قطعا پناهندگی روش درست و قابل قبولی نمی باشد.
کاشفی
سلام و عرض ادب. من پرستار هستم و 43 سالمه آیا راهی برای مهاجرت به دانمارک وجود داره؟ نمیخوام واقعیتش پناهنده بشم.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز مسیرهای زیادی برای پرستاران وجود دارد از جمله کشورهای حوزه اسکاندیناوی، آلمان، اتریش و انگلستان. برای کسب اطلاعات بیشتر با موسسه تماس حاصل نمایید.
Farzan
سلام وقتتون بخیر خواستم نطر شمارو برای پناهندگی دانمارک بدونم، آیا در کل پناهندگی رو الان پیشنهاد میدید؟ من شنیدم موسسه شما اصلا پیشنهاد نمیده، خواستم ببینم دلیلش چیه، آیا راه های بهتری هست؟ من ۳۴ سالمه فوق لیسانس برق دارم، سطح زبانم خوبه و حدود ۱ میلیارد و پونصد میتونم هزینه کنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز در نظر داشته باشید پناهندگی یک روش غیرقانونی می‌باشد در حال حاضر شما شرایط روش‌های قانونی را دارید و پیشنهاد می‌شود برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمایید تا شرایطتان را با جزئیات کامل بررسی نمایند.
Reza
سلام وقت بخیر من ۲۰ سالمه و هیچ مدرک تحصیلی دانشگاهی ندارم و بیکارم به نظرتون جز پناهندگی چه راهی میتونه برای من خوب باشه؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. شما میتوانید برای تحصیلی و یا دوره های آوسبیلدونگ آلمان اقدام داشته باشید.
کوثر سواری
سلام وقت بخیر در دانمارک پناهندگان اجازه کار هم دارن؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز از همان ابتدا نمی‌توانید مشغول به کار شوید پس از مدتی تحت شرایطی اجازه کار در مشاغل تعیین شده ای وجود دارد.
علی
سلام، من 37 سالم هست و لیسانس کامپیوتر دارم. آیا راه دیگه ای برای مهاجرت به جز پناهندگی دارم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. شما میتوانید برای ویزای کار و یا تحصیل اقدام داشته باشید و شانس بالایی هم میتوانید داشته باشید.
غزل
سلام بنده 30 سالمه و دیپلم گرافیک دارم در حیطه برنامه نویسی کار کردم داراییم حدود 3 میلیارد هست ممنون میشم بفرمایید از چه طریقی میتونم اقدام کنم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز شما بایستی از روش کاری یا تحصیلی اقدام نمایید.پیشنهاد میشود برای دریافت مشاوره با موسسه تماس بگیرید.
soheil
سلام. من دانش اموزی دوره متوسطه اول هستم کلاس نهم خواهرم تو دانمارک زندگی میکنه من ۱۵ سالمه اگه ویزا برام بفرسته میتونم برم یا نه؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. امکان ارسال ویزا وجود ندارد ولی اگر دعوتنامه برای ویزای توریستی ارسال نمایند امکان اقدام وجود دارد.
امیر
عرض سلام و وقت بخیر ۳۹ سالم هست و دارای همسر و فرزند ۴ ساله لیسانس مدیریت کسب و کار دارم و دارای ۱۵ سال سابقه کار در شرکت نیمه خصوصی با قرارداد دائم. آشنایی مقدماتی زبان انگلیسی. یکبار توسط سفارت کانادا ریجکت شدیم. خواستم بدونم راهی هست که بتونیم به کشور دانمارک یا سوئد مهاجرت داشته باشیم؟ خوشحال میشم اگه راهنمایی م کنید. با تشکر
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب بله دوست عزیز شما می توانید از طریق ویزای تحصیلی برای کل خانواده بصورت همزمان اقدام کنید.
رها
سلام من خواهرم دانمارکه چطور میتونم برای دانمارک اقدام کنم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. شرایط شما باید توسط مشاورین موسسه بررسی شود. میتوانید با شماره 02149196000 تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید.
مشاوره رایگان