مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

17 اسفند 1397 بدون نظر

علی رغم وسعت کشور کانادا، این کشور جمعیت نسبتا کمتری دارد. این کشور 5.525 مایل مرز با ایالات متحده آمریکا دارد و این طویل ترین مرزی است که با نیروهای نظامی محافظت نمی شود. نکته دیگر در مورد این کشور این است که این کشور به لحاظ قوانین بسیار مشابه به بریتانیا می باشد البته این مسئله بیشتر در مورد نواحی انگلیسی زبان کانادا صدق می کند

در کل کشور کانادا کشوری مهاجرپذیر می باشد و راه های زیادی برای مهاجرت به این کشور وجود دارد. یکی از این راه ها، مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج می باشد

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج مسئله ای است که حتما ذهن خیلی از افراد را درگیر خود کرده است و ممکن است این سوال برای شما عزیزان پیش آمده باشد که آیا می توان با ازدواج با یک فردی که تابعیت کانادا را دارد پاسپورت کانادایی گرفت یا خیر. در مقاله ای که پیش روی شما است سعی شده است تا به این سوال پاسخ داده شود تا ابهامات شما در خصوص مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج مرتفع گردد

در پاسخ به سوال بالا می بایست گفت که خیر. ازدواج با یک فرد کانادایی برای شما اخذ تابعیت را به همراه نخواهد داشت. اگر شما می خواهید تابعیت کشور را اخذ نمایید مانند هر فرد متقاضی دیگر می بایست مراحلی را طی نمایید. و لازم به ذکر است که فرآیند مشخص، متفاوت و منحصر به فردی برای همسران افراد کانادایی وجود ندارد

شما به عنوان شخصی که با یک تبعه کانادا ازدواج کرده اید می بایست ویژگی های خاصی داشته باشید. در واقع شما باید حداقل یک سال و نود و پنج روز را در کانادا حضور داشته باشید و این مدت می بایست طی پنج سال پیش از زمانی باشد که شما درخواست اخذ تابعیت کانادا از طریق ازدواج را داده اید.

این مسئله شامل زمانی می شود که شما تحت یکی از عناوین ذیل در کشور کانادا برای مدت مشخص شده در بالا حضور داشته باشید

·   به عنوان یک فردی که اقامت دائم کانادا را دارد

·   به عنوان فردی که اقامت کوتاه مدت هر چند قانونی کانادا را دارد

·   به عنوان یک فرد تحت حفاظت


همسر کانادایی شما اگر چه می تواند اسپانسرتان گردد تا اقامت دائم کانادا را اخذ نمایید در شرایطی که

·   شما در کانادا زندگی نمی کنید

·   اقامت دائم کانادا را ندارید


شما قادر خواهید بود برای اخذ تابعیت کانادا درخواست نمایید در صورتی که

·   اقامت دائم کانادا را دارید

·   حضور فیزیکی کافی در کشور کانادا را داشته اید


درخواست به منظور اسپانسر شدن برای همسر

در ابتدا اسپانسر شما می بایست درخواست دهد و بیان دارد که می خواهد اسپانسر شما باشد. و اسپانسر شما در واقع می تواند همسر شما یا پارتنر قانونی شما باشد. دقیقا بعد از این که اقامت شما در کانادا دائمی شود و مدت مشخصی از این موضوع بگذرد و طبق قوانین کانادا معذوریتی نداشته باشید، اجازه خواهید داشت برای اخذ پاسپورت کانادایی تقاضا نمایید


تاثیرات ازدواج در خاک کانادا یا در کشورهای دیگر

نکته جالب توجه در خصوص کشور کانادا این است که در ۹۹ درصد مواقع کانادا ازدواج هایی را هم که خارج از خاک این کشور و البته قانونی صورت گرفته اند را نیز به رسمیت می شناسند. هر چند لازم است بدانید اگر می خواهید ازدواجتان با یک فرد کانادایی مورد تایید کشوری که در آن ازدواج کرده اید و خود کشور کانادا نیز قرار بگیرد لازم است مدارک ذیل را فراهم نمایید

·   پاسپورت کانادایی فرد

·   گواهی ای از سازمان های قانونی کانادایی مبنی بر این که به لحاظ قوانین کانادا مانعی سر راه ازدواج شما قرار ندارد


اسپانسر شدن برای خانواده

اعضای خانواده شما در صورتی که در کشور کانادا زندگی می کنید، تحصیل می نمایید یا کار می کنید اگر 18 سال یا کمتر دارید و یکی از شرایط ذیل را دارا می باشید، می توانند به کانادا بیایند

·   پاسپورت کانادایی دارید

·   فرد هندی ای هستید که تحت قانون هندی در کانادا ثبت نام کرده اید

·   اقامت دائم کانادا را دارید

نکته مهم این است که شما برای حفظ موقعیت و اقامت خود نیازی نیست تن به هر رابطه ای بدهید و در مقابل سو رفتار همسر یا پارتنر خود سکوت کنید. فردی که شما را آزار می دهد ممکن است به شما گفته باشد اگر گزارشی از این اذیت و آزار دهید:

·   شما دیپورت خواهید شد

·   فرزندانتان را در صورتی که خانه را ترک کنید از دست خواهید داد


در صورتی که فردی به عنوان مثال پاتنرتان شما را تهدید می کند

·   با 911 یا پلیس محلی خود تماس حاصل فرمایید

·   با شماره 18882422100 تماس بگیرید، و با مرکز IRCC Client support صحبت کنید تا در خصوص وضعیت اقامتتان مطلع شوید

·   با 211 تماس بگیرید تا از کمک های بهداشتی و اجتماعی بهره مند گردید


تعریف سو استفاده و غفلت

سو استفاده و آزار : رفتاری که شما را بترساند، کنترل گرانه و محدود کننده روابط اجتماعی شما باشد. این می تواند شامل رفتار یا بصورت کلامی باشد. و هم زمانی را در بر می گیرد که به صورت مکرر تکرار گردد هم شامل زمانی می شود که اتفاقی و فقط یک مرتبه انجام گیرد

غفلت : ناتوانی از مراقبت به صورتی که ممکن باشد خطری جدی برای فردی ایجاد شود. این می تواند شامل فراهم نکردن غذا، البسه، بهداشت و درمان یا اقامتگاه و یا هر نوع رفتار خطرآفرین دیگر باشد.

انواع مختلفی از سواستفاده وجود دارد. به عنوان یک قربانی شما ممکن است بیش از یک نوع آن را تجربه کنید. فرد سواستفاده کننده نیز ممکن است همسر، همسر یا پارتنر سابق، هر یک از اعضای خانواده یا دوستان شما باشند. یا حتی این امکان وجود دارد که فرد آزارگر یکی از اقوام همسر شما باشد و مرد یا زن باشد


چگونگی درخواست کمک در کانادا

سازمان های مختلفی وجود دارند که در کانادا مستقر هستند و به شما در این حیطه کمک رسانی می کنند. و به شما کمک می کنند تا :

·   در کانادا احساس تنهایی نکنید

·   فرد آزارگر ممکن است در خصوص اقامت شما در کانادا پس از شکایت به شما دروغ گفته باشد، با مشورت با سازمانهای قانونی اطلاعات دقیق و صحیح در این خصوص دریافت خواهید کرد.

·   در صورتی که به خوبی نمی توانید به زبان انگلیسی یا فرانسوی صحبت کنید این سازمان ها به کمک شما می آیند

·   این سازمان ها در خصوص حقوق قانونی شما تحت قانون کانادا کامل راهنمایی تان می کنند


چرا باید برای مهاجرت از این طریق یک وکیل مهاجرتی اقدام نماییم ؟

به این منظور که مانع از این شوید که تقاضانامه شما رد شود یا بررسی اش با تاخیر مواجه شود می بایست با یک وکیل حاذق مهاجرتی مشاوره نموده و بخواهید در کلیه امور مربوط به ثبت ازدواج ، تهیه مدارک ، امور مربوط به درخواست اقامت کانادا و.. نظارت داشته و به عنوان وکیل شما بسیاری از امور مهاجرتی را به انجام برساند

ثبت پرسش