اقامت انگلستان

18 اسفند 1397 بدون نظر
  • اقامت انگلستان و مقدمه ای بر آن
  • اقامت انگلستان و شرایط عمومی آن
  • اقامت انگلستان از طریق کار
  • اقامت انگلستان از طریق تحصیل
  • اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت انگلستان از طریق ازدواج
  • اقامت انگلستان و اخذ تابعیت از طریق تولد
  • اقامت انگلستان از طریق پناهندگی
  • اقامت انگلستان و هزینه های زندگی در انگلستان
  • اقامت انگلستان و اخذ تابعیت انگلستان
  • اقامت انگلستان و سخن پایانی

_______________________ مؤسسه حقوقی ملک پور _______________________

اقامت انگلستان و مقدمه ای بر آن

اقامت انگلستان راه های مهاجرت به انگلستان و شرایط اقامت در کشور انگلستان در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. اقامت انگلستان در سال 2019 چه شرایطی دارد؟ بهترین مسیر مهاجرت به انگلستان برای ما ایرانی ها کدام مسیر می باشد؟ با توجه به این که اقامت انگلستان مورد نظر بسیاری از ما ایرانی ها می باشد و شما همراهان همیشگی ما در این خصوص سئوالات بسیاری را مطرح فرمودید ما در این مقاله بنا داریم تا طرق مختلف مهاجرت به انگلستان و اخذ اقامت انگلستان از طریق کار در انگلستان تحصیل در انگلستان سرمایه گذاری در انگلستان تولد در انگلستان ازدواج در انگلستان و پناهندگی در کشور انگلستان را به صورت خلاصه و مختصر عنوان نماییم. شما سروران عزیز می توانید در خصوص کسب اطلاعات تکمیلی و بررسی شرایط خود جهت مهاجرت به انگلستان با مؤسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه مشاوره ای MIE اتریش از سراسر دنیا تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید.

اقامت انگلستان و شرایط عمومی آن

کشور انگلستان با مساحتی بیش از 130 کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر 54.316.000 نفر مهم ترین و عمده ترین جزء تشکیل دهنده بریتانیای کبیر می باشد. بزرگ ترین شهر کشور انگلستان؛ لندن؛ پایتخت آن می باشد. نرخ بیکاری در کشور انگلستان حدود 4 درصد می باشد نکته قابل توجه این است که نرخ بیکاری انگلستان نزدیک به 44 سال می باشد که در حدود 4 درصد ثابت باقی مانده است. اقامت انگلستان  با توجه به اینکه کشور انگلستان یکی از قدرتمندترین و پیشرفته ترین کشورهای دنیا می باشد و کیفیت زندگی در این کشور بسیار بالاست سالانه مورد توجه افراد بسیاری قرار می گیرد. ما در این مقاله به طرق مختلف مهاجرت و اخذ اقامت انگلستان که در نهایت منجر به دریافت پاسپورت و تابعیت انگلستان می گردد می پردازیم. این مقاله متعلق به مؤسسه حقوقی ملک پور می باشد و کپی برداری از آن بدون ذکر منبع غیر اخلاقی بوده و خلاف شرع و قانون می باشد. در خصوص اطلاعات بیشتر برای مهاجرت به انگلستان می توانید به مقاله مربوطه مراجعه نمایید.

اقامت انگلستان از طریق کار

اقامت انگلستان از طریق کار یکی از راه های پرطرفدار مهاجرت و اخذ اقامت انگلستان می باشد که در نهایت منجر به کسب تابعیت و پاسپورت انگلستان می شود. کشور انگلستان با نرخ بیکاری 4 درصد که در 44 سال گذشته در انگلستان تقریباً به همین میزان بوده است نشان از قدرت و ثبات اقتصادی این کشور دارد. در نمودار ذیل نرخ بیکاری کشور انگلستان در اواخر ماه های سال 2018 نشان داده شده است.

در حال حاضر مهاجرت از طریق کار به انگلستان دارای شرایط و ضوابطی می باشد که در ذیل به نکات مهم آن خواهیم پرداخت. اقامت انگلستان از طریق کار از دو روش امکان پذیر می باشد:

اقامت انگلستان از طریق کار با ویزای Tier2:

ویزای tier2 انگلستان مختص افرادی است که دعوت نامه شغلی از یک کارفرما یا شرکت در کشور انگلستان دارند. گرفتن پیشنهاد شغلی از کشور انگلستان دارای ضوابط و شرایط عمومی می باشد که اگر مسیر آن درست طی شود منجر به دریافت ویزای کار و اخذ اقامت انگلستان می گردد. برای دریافت یک پیشنهاد شغلی معتبر و قانونی کارفرما باید حقوقی را برای شما در نظر بگیرد که این حقوق تمام هزینه های متقاضی و خانواده وی را تأمین نماید و مبلغ این حقوق پس از کسر مالیات محاسبه می گردد. علاوه بر این کارفرمای انگلستانی 10 درصد از سهام شرکت یا مبلغی در حدود 159.000 پوند را جهت حمایت از شما بلوکه می نماید تا بتواند به صورت قانونی اسپانسر یا پشتیبان شما باشد. حقوق و دستمزد دریافتی برای یک سال در کشور انگلستان 30.000 پوند می باشد.

اقامت انگلستان از طریق کار با ویزای Tier5:

ویزای tier5 ویزای جستجوی کار کشور انگلستان می باشد در حال حاضر این ویزا برای ما ایرانی ها بسته می باشد.

اقامت انگلستان از طریق کار نکات مربوط به شرایط عمومی و مدارک مورد نیاز:

  • مناسب ترین سن برای درخواست ویزای کار سن 25 تا 40 سال می باشد.
  • مدرک زبان انگلستانی حداقل آیلتس جنرال 6
  • حداقل مدرک کارشناسی
  • داشتن یک اسپانسر یا پشتیبان در کشور انگلستان که پاسپورت انگلستان را داشته باشد.
  • پاسپورت و شناسنامه عکس دار
  • مدارک و رزومه کاری مطابق با رشته تحصیلی
  • مدارک مبنی بر تمکن مالی

دریافت ویزای کار کشور انگلستان مهاجرت به این کشور و اخذ اقامت انگلستان یک امر کاملاً حقوقی می باشد.  با توجه به اینکه دریافت یک پیشنهاد شغلی از انگلستان پروسه طولانی و پیچیده ای دارد و افراد زیادی از ناآگاهی متقاضیان مهاجرت به انگلستان سوءاستفاده می کنند توصیه می شود قبل از هر اقدامی با یک وکیل مهاجرت معتبر مشاوره و راهنمایی دریافت نمایید یا در ابتدا از طریق راه هایی مثل تحصیل در انگلستان اقدام کنید و در نهایت با تغییر ویزا اقامت کاری انگلستان دریافت نمایید.

اقامت انگلستان از طریق تحصیل

اخذ اقامت انگلستان از طرق مختلفی امکان پذیر می باشد که در حال حاضر یکی از پرطرفدار ترین و مطمئن ترین راه های دریافت اقامت انگلستان تحصیل می باشد. تحصیل در انگلستان در مقطع دبیرستان و مقاطع مختلف دانشگاهی لیسانس فوق لیسانس و دکتری امکان پذیر می باشد. ویزای تحصیلی انگلستان Tier4 نام دارد و به دو دسته کلی تقسیم می گردد:

Child student visa:

که برای متقاضیان زیر 17 سال و 6 ماه می باشد. اقامت انگلستان از طریق تحصیل برای افراد زیرد 18 سال در مقطع دبیرستان در مدرسه های خصوصی و شبانه روزی انگلستان امکان پذیر می باشد. تحصیل در انگلستان برای افراد زیر 18 سال نیاز به مدرک زبان انگلیسی نمی باشد اما به دلیل مصاحبه با دانش آموزان و این که گاهاً بسته به معدل و سطح دانش آموز آزمون گرفته می شود فرد باید از دانش زبان انگلستانی مناسبی برخوردار باشد. تحصیل در انگلستان برای افراد زیر 18 سال شامل ویزای همراه نمی باشد و والدین با دریافت ویزاهای کوتاه مدت یا توریستی انگلستان می توانند جهت همراهی فرزندان خود اقدام نمایند. هزینه تحصیل در انگلستان در مقطع دبیرستان  با توجه به کالج و شهرهای مختلف انگلستان متفاوت بوده اما عموماً هزینه تحصیل و زندگی سالیانه بین 28.000 تا 32.000 هزار پوند انگلستان می باشد.

General student visa:

که برای متقاضیان بالای 18 سال و در مقاطع لیسانس فوق لیسانس و دکتری می باشد. اقامت انگلستان و تحصیل در کشور انگلستان برای متقاضیان بالای 18 سال در مقاطع مختلف تحصیلی نیازمند مدرک زبان آیلتس آکادمیک با حداقل نمره 6 می باشد این نمره برای دانشجویان متقاضی کارشناسی ارشد 6.5 و برای دکتری 7 می باشد. کشور انگلستان جزء کشورهایی می باشد که بروی سن و گپ یا همان فاصله تحصیلی متقاضیان حساس می باشد و شرط سنی برای سفارت و اکثر دانشگاه های انگلستان مهم می باشد. عموماً تحصیل در انگلستان در مقاطع فوق لیسانس و دکتری دارای ویزای همراه می باشد. طول دوره تحصیلی مقطع لیسانس در انگلستان 3 سال و فوق لیسانس یک سال به طول می انجامد و هزینه های تحصیل با توجه به رشته تحصیلی و دانشگاه ها متغیر بوده و سالیانه بین 10.000 تا 12.000 هزار پوند انگلستان می باشد.

شرایط عمومی و مدارک مورد نیاز اقامت انگلستان از طریق تحصیل:

  • گذرنامه یا پاسپورت معتبر.
  • مدارک دو سال آخر تحصیل به همراه ریز نمرات.
  • ترجمه تمامی مدارک به زبان انگلستانی و ممهور به مهر دادگستری و وزارت امور خاجه
  • ارائه تمکن مالی و پرینت بانکی (برای افراد زیر 18 سال می تواند به حساب والدین باشد.)
  • ارائه مدرک زبان آیلتس برای متقاضیان بالای 18 سال.
  • برای مقاطع فوق لیسانس و دکتری متقاضی نیازمند به حداقل 2 توصیه نامه از اساتید دانشگاهی که فارغ التحصیل شده است می باشد.

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری نیز امکان پذیر می باشد اما دارای شرایط و قوانینی است که اگر رعایت شود منجر به اخذ اقامت انگلستان می گردد. در حال حاضر سرمایه گذاری هایی که در انگلستان از طرف دولت مورد تأیید می باشد عبارتند از:

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری 50.000 پوندی:

این روش سرمایه گذاری مختص افرادی است که یک مدرک تحصیلی معتبر در مقطع کارشناسی ارشد از انگلستان دارند و بیش از 2 سال از فارغ التحصیلی آن ها نگذشته است می توانند از این طریق اقدام نمایند.

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری 200.000 پوندی:

مزیت این روش سرمایه گذاری این است که دو خانواده با هم می توانند اقدام نمایند. سرمایه گذاری در انگلستان امتیازی می باشد و افرادی که شرایط عمومی زیر را داشته باشند می توانند برای این سرمایه گذاری اقدام نمایند:

  •  آیلتس 5.5
  •  طرح تجاری معتبر
  • کارآفرینی و استخدام دو فرد که اقامت انگلستان را داشته باشند.

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری 2.000.000 پوندی:

این روش سرمایه گذاری به صورت نقد خواهد بود که شما به دولت انگلستان پرداخت می نمایید و در ابتدا یک اقامت 3 سال و 4 ماهه دریافت می کنید.

برخی از مدارکی که برای سرمایه گذاری و اقامت انگلستان مورد نیاز است به قرار ذیل می باشد:

  • گذرنامه معتبر که حداقل دو صفحه از آن خالی باشد.
  • یک طرح تجاری معتبر و مورد تأیید اداره مهاجرت و بازرگانی انگلستان.
  • شواهد و پرینت بانکی که میزان دارایی نقد شما را مشخص می نماید.
  • تمکن مالی مناسب که نشان می دهد شما در طول اقامت و سرمایه گذاری در انگلستان می توانید از پس هزینه های زندگی خود برآیید.
  • مدرک زبان انگلستانی
  • مدارک و گواهی های پزشکی
  • گواهی عدم سوءپیشینه

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری در انگلستان امتیازی می باشد و بیشترین امتیاز را طرح تجاری شما دارد. باید توجه داشته باشید که طرح تجاری شما نباید روی املاک و مستغلات باشد. توصیه می شود قبل از اقدام به مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری با یک وکیل مهاجرت معتبر مشاوره و با آگاهی کامل نسبت به آن اقدام نمایید. این مقاله متعلق به مؤسسه حقوقی ملک پور می باشد و کپی برداری از آن بدون ذکر منبع آن غیر قانونی و خلاف شرع می باشد.

اقامت انگلستان از طریق ازدواج

یکی دیگر از راه های کسب اقامت انگلستان ازدواج با یک شهروند انگلستانی می باشد. درخصوص ازدواج با یک شهروند انگلستانی قبل از هر اقدامی باید آثار قانونی ازدواج و نکاح را در کشور ایران و انگلستان مطالعه نمایید و نسبت به آن آگاه باشید. اقامت انگلستان از طریق ازدواج نیازمند شرایط و مدارکی می باشد که در ذیل به بخشی از آن اشاره می شود:

  • سن متقاضیان بالای 18 سال باشد.
  • فرد مورد نظر تابعیت و پاسپورت انگلستان را داشته باشد.
  • تا 3 سال قبل از درخواست در کشور انگلستان اقامت داشته باشد.
  • سند اقامت دائم و اثبات وضعیت اقامت دائم
  • تمکن مالی مناسب جهت هزینه های زندگی مشترک در انگلستان
  • دانش زبان انگلستانی
  • پرداخت هزینه ازدواج در انگلستان (1.330 پوند) و هزینه های ثبت اطلاعات بیومتریک و انگشت نگاری (حدود 19 پوند)

توجه داشته باشید که در مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج به ازدواج های صوری هیچگونه اقامتی داده نمی شود و باید طبق اصول و فرآیند قانونی آن پیش بروید. در ابتدا یک اقامت موقت 3 ساله به شخص داده می شود که شرط حضور دارد. در خصوص طرق مختلف مهاجرت و آگاهی با حقوق بین الملل خصوصی برای انتخاب بهترین مسیر مهاجرت می توانید از ویدئوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت استفاده نمایید.

اقامت انگلستان و اخذ تابعیت از طریق تولد

اقامت انگلستان و اخذ تابعیت این کشور از طریق تولد هم امکان پذیر می باشد. اقامت و تابعیت در کشورها از دو قاعده خاک و خون پیروی می کند. سیستم خاک بیان می دارد که اگر نوزادی در خاک یک کشور اعم از زمینی هوایی یا دریایی متولد شود تابعیت آن کشور به وی تحمیل می گردد. کشورهایی همچون کانادا آمریکا برزیل و آرژانتین جزء معروف ترین کشورهایی هستند که از این قاعده پیروی می کنند. سیستم خون به این صورت است که نوزاد از طریق پدر یا مادر تابعیت را دریافت می کند که در حال حاضر اکثر کشورها از قاعده خون پیروی می کنند. اقامت انگلستان از طریق تولد تا قبل از 1 ژانویه 1983 از سیستم خاک تبعیت می کرد اما بعد از این تاریخ و در حال حاضر از قاعده خون پیروی می کند یعنی فقط در صورتی که پدر یا مادر نوزاد متولد شده تابعیت انگلستان را داشته باشند تابعیت انگلستان به فرزند نیز تحمیل می گردد.

اقامت انگلستان از طریق پناهندگی

اقامت انگلستان از طریق پناهندگی یکی از نادرست ترین و پر ریسک ترین راه های مهاجرت و اخذ اقامت انگلستان می باشد. لازم به ذکر است که مؤسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه مشاوره MIE اتریش هیچ گونه مشاوره و خدماتی در خصوص اقامت انگلستان از طریق پناهندگی ندارد و توصیه می کند قبل از هرگونه اقدامی درباره مهاجرت به طور کامل تحقیق نموده و نسبت به راه های مختلف آن آگاهی کامل کسب نمایید. کشور انگلستان عضو کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی) بوده و نسبت به مفاد آن درخصوص حمایت از پناهندگان پایبند می باشد. طبق تعریف کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی) پناهنده به کسی اطلاق می شود که به دلیل یک ترس واقعی اعم از نژاد رنگ پوست مذهب عضویت در یک گروه اجتماعی خاص افکار و اندیشه های سیاسی مغایر با حکومت و ... در کشور خود مورد آزار اذیت و شکنجه قرار گرفته نمی تواند به کشور خود باز گردد و جانش در خطر می باشد.

خیلی از افراد به دلیل عدم آگاهی از راه های قانونی مهاجرت و افتادن در دام افراد سودجو اقدام به مهاجرت به انگلستان از طریق پناهندگی می نمایند. عموم افرادی که اقدام به مهاجرت به انگلستان از طریق پناهندگی می کنند تا زمانی که پرونده آنها به طور کامل بررسی نشده و جواب نهایی آن صادر نشده است بلاتکلیف بوده و اکثراً اجازه کار و تحصیل ندارند. عموماً بررسی پروسه پرونده های پناهندگی بین 1 تا 2 سال به طول می انجامد. توصیه می شود برای انتخاب بهترین مسیر مهاجرت قبل از هر اقدامی از یک وکیل مهاجرت معتبر، مشورت گرفته یا از ویدیوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت آقای دکتر ملک پور که حاصل 15 سال تجربه و دانش علمی درخصوص طرق مختلف مهاجرت می باشد، استفاده نمایید.

اقامت انگلستان و هزینه های زندگی در انگلستان

اقامت انگلستان و هزینه های زندگی در این کشور یکی از دغدغه های مهم متقاضیان اخذ اقامت انگلستان می باشد.  با توجه به اینکه مهاجرت یک تغییر بزرگ در زندگی افراد می باشد، آگاهی از هزینه های زندگی در کشور مورد نظر در خصوص تصمیم و انتخاب یک کشور برای مهاجرت، می تواند بسیار کمک کننده باشد. یکی از هزینه های بسیار مهم و مورد توجه در اقامت انگلستان هزینه اجاره منزل می باشد.

  • اجاره ماهانه یک آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر حدود 700 پوند می باشد.
  • اجاره ماهانه یک آپارتمان یک خوابه در خارج شهر حدود 500 پوند می باشد.
  • اجاره ماهانه یک آپارتمان 3 خوابه در مرکز شهر حدود 1190 پوند می باشد.
  • اجاره ماهانه یک آپارتمان 3 خوابه در خارج شهر حدود 900 پوند می باشد.

در جدول ذیل به برخی از هزینه مهم و روزمره زندگی در انگلستان اشاره شده است.

نمودار ذیل توزیع هزینه ها را به صورت یک مدل آماری عنوان می دارد:

اقامت انگلستان و اخذ تابعیت انگلستان

اقامت انگستان و زندگی در این کشور از طرق مختلفی امکان پذیر می باشد که در بالا به صورت خلاصه به آن اشاره شد. برای دریافت تابعیت یا پاسپورت انگلستان ابتدا باید اقامت انگلستان را بسته به شرایط خود از طریق کار، تحصیل، سرمایه گذاری و ... به دست آورید و پس از زندگی و کار در این کشور و انطباق پذیری با جامعه انگلستان اقدام به اخذ تابعیت و پاسپورت انگلستان نمایید. به صورت خلاصه به اهم موارد دریافت تابعیت یا پاسپورت انگلستان در ذیل اشاره می شود:

  • سندی که نشان دهنده اقامت دائم شما در انگلستان باشد.
  • بعد از گذشت 12 ماه از دریافت اقامت دائم می توانید برای تابعیت و پاسپورت انگلستان اقدام نمایید.
  • افراد بالای 18 سال باید در مراسم شهروندی که سوگند وفاداری به کشور انگلستان می باشد، شرکت نمایند. هزینه مراسم شهروندی 80 پوند برای شرکت در یک مراسم گروهی می باشد.
  • انگلستان تابعیت دوگانه را به رسمیت می شناسد.

هزینه های اقدام به دریافت پاسپورت یا تابعیت انگلستان به قرار ذیل می باشد:

________________________ اقامت انگلستان و سخن پایانی ______________________

اقامت انگلستان و روش های مختلف اقامت در کشور انگلستان در این نوشتار مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. از آنجا که اقامت و زندگی در کشور انگلستان مد نظر افراد بسیاری است، بر آن شدیم تا در این مقاله به طور خلاصه و مختصر به تمام راه های مهاجرت و اخذ اقامت انگلستان بپردازیم. اقامت در کشور انگلستان همانطور که در بالا نیز اشاره شد از طرق مختلفی اعم از کار در انگلستان، تحصیل در انگلستان، سرمایه گذاری در انگلستان و ... امکان پذیر می باشد اما برای ما ایرانی ها در حال حاضر تحصیل در انگلستان یکی از مطمئن ترین و سریع ترین راه های اخذ اقامت انگلستان است. تحصیل در انگلستان این فرصت را فراهم می آورد تا با اخذ مدرک از کشور انگلستان و سازگارپذیری با محیط آن با آمادگی بیشتری در مصاحبه های شغلی شرکت نموده و موفق به دریافت شغل مورد نظر خود شوید. شما سروران عزیز می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و بررسی شرایط خود برای اقامت انگلستان با مؤسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه مشاوره ای MIE اتریش تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید. همچنین می توانید در انتهای همین مقاله در قسمت "ثبت پرسش" سئوالات خود را مطرح نموده و در کمترین زمان ممکن به پاسخ آن دست یابید.

ثبت پرسش